Hentbol: Bayanlar Süper Ligi

Hentbol: Bayanlar Süper Ligi -Araç Belediyespor Antrerönü Masiç: Çok iyi şeyler yapabileceğimizi gösterdik


KASTAMONU (A.A) - Bayanlar Hentbol Süper Liginde mücadele eden Araç Belediyespor Antrenörü Nedzad Masiç, Muratpaşa Belediyespor karşısında mağlup olmalarına rağmen çok iyi şeyler yapabileceklerini de gösterdiklerini bildirdi.
     Masiç, düzenlediği basın toplantısında ligin ardından play-off 1. tur 1. maçında, hafta sonunda sahalarında karşılaştıkları Muratpaşa Belediyespora 39-23 yenildiklerini hatırlattı.
     Muratpaşa Belediyesporun Kastamonuya tam kadro ve hazır olarak geldiğini aktaran Masiç, Maçın ilk yarısından hiç mutlu olmadım. Sporcularımız bıkmış gibi oldu. Neredeyse hiç oynayamadık. Onlarda bunu kullandılar. İkince devre biraz düzeldik. Çok iyi şeyler yapabileceğimizi gösterdik. Ama yine de bizim için kötü bir gün oldu. Sporcularımdan umutluyum diye konuştu.
     Yardımcı Antrenör Cengiz Kesici de önümüzdeki yıl başarılı olmak için planlar yapmaya başladıklarını ifade ederek, transfer için sporcu araştırmalarının da devam ettiğini söyledi.
     Sadece sporcularla görüşülmesi ve değerlendirme yapılmasının transfer için yetmediğinin altını çizen Kesici, Belli bir bütçe oluşturulması gerekiyor. Bu bütçe için sadece Araç Belediyesporun değil, tüm Kastamonu halkının sponsorlarla devreye girmesi gerekiyor. Kulüp ve sporcular üzerine düşeni yaptı. Şimdi sıra Kastamonu halkında. Bu takıma sahip çıksınlar ve destek olsunlar dedi.
     Sportif Direktör Mete Bektaş ise takımın ligin sonlarına doğru tam takım olabildiğinin altını çizerek, Lig şu anda başlasaydı, daha iyi yerlerde olurduk ifadesini kullandı.
    
     Muhabir: Sinan Özmüş
     Yayıncı: Atakan Çelik
<< Önceki Haber Hentbol: Bayanlar Süper Ligi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER