Hentbol: Bayanlar Süper Ligi

Hentbol: Bayanlar Süper Ligi -Araç Belediyespor Antrenörü Masiç: -Play-offlarda lig lideri Muratpaşa Belediyesi Spor Kulübü ile karşılaşacağız


KASTAMONU (A.A) - Araç Belediyespor Antrenörü Nedzad Masiç, play-offlarda lig lideri Muratpaşa Belediyesi Spor Kulübü ile karşılaşacaklarını söyledi.
     Bayanlar Hentbol Süper Liginde ilk yarıyı galibiyetsiz kapatan, ikinci yarıda 3 galibiyet ve bir beraberlikle ligde kalmayı matematiksel olarak garantileyen Araç Belediyespor, hafta sonunda deplasmanda oynayacağı Ardeşen Gençlik ve Spor Kulübü karşılaşması hazırlıklarını sürdürüyor.
     Antrenör Masiç, gazetecilere yaptığı açıklamada, hafta sonunda oynadıkları Çankaya Belediyesi Anka Spor Kulübü karşılaşmasında takıma destek verenlere teşekkür ederek, takımın moralinin yerinde olduğunu anlattı.
     Masiç, ligin son haftasında oynayacakları Ardeşen Gençlik ve Spor Kulübü maçını kazanmak istediklerini vurgulayarak, Play-offlarda lig lideri Muratpaşa Belediyesi Spor Kulübü ile karşılaşacağız. Elimizden geleni yapacağız dedi.
     Yardımcı Antrenör Cengiz Kesici ise ligi 9 puanla tamamlamak istediklerini kaydetti.
     Oyunculardan Ceren Demircelen de ligin ilk yarısında kadro eksikliğinden dolayı antrenman yapamadıklarını ifade ederek, İkinci yarı öncesince transferlerle bu eksiklikler giderildi. Ligde kalacağımıza hepimiz inandık. Takım olmaya çalıştık ve de olduk. Şu anda bütün takımlar bizden çekiniyor şeklinde konuştu.
     Araç Belediyespor, 7 puanla 8. sırada bulunuyor.
    
     Muhabir: Sinan Özmüş
     Yayıncı: Kemal Kaymak
<< Önceki Haber Hentbol: Bayanlar Süper Ligi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER