Hentbol: Bayanlar Süper Ligi

Hentbol: Bayanlar Süper Ligi --Muratpaşa Belediyespor Antrenörü Ünsal: -Bayanlar Hentbol Süper Ligiini lider olarak bitirmek istiyoruz


ANTALYA (A.A) - Bayanlar Hentbol Süper Liginde mücadele eden Muratpaşa Belediyesporda antrenör Birol Ünsal, Çankaya Belediyesi Ankaspor maçını kazanarak, ligde namağlup bir şekilde yollarına devam etmek istediklerini söyledi.
     Deplasmanda yapacakları Çankaya Belediyesi Ankaspor maçı için hazırlıklarını tamamladıklarını ifade eden Ünsal, devreye 3te 3 yapma hedefiyle girdiklerini ve hedefleri doğrultusunda ilk maçlarını kazandıklarını belirtti.
     Ünsal, hedef maçlarının ikincisi olan Çankaya Belediyesi Ankaspor maçını kazanarak, ligin son haftasında sahalarında yapacakları Üsküdar maçını da alıp, ligi lider olarak bitirmek istediklerini kaydetti.
     Ünsal, Ligde namağlup bir şekilde yolumuza devam etmek istiyoruz. Amacımız geçen yılki kazanımlarımızı bu yıl da elde etmek. Bayanlar Hentbol Süper Ligiini lider olarak bitirmek istiyoruz. İki önemli oyuncumuz sakat ancak maçı kazanma adına sahada olan oyuncularım ellerinden gelenin en iyisini yapacaktır dedi.
     Ünsal, Çarşamba günü 17.00da sahalarında oynayacakları, ligin son maçı olan Üsküdar Belediyesi ile yapacakları karşılaşmaya tüm Antalyahentbolseverleri davet etti.
     Muratpaşa Belediyespor yarın deplasmanda Çankaya Belediyesi Ankaspor ile mücadele edecek. Karşılaşma 22 Aralık Cumartesi günü saat 15.00de Ahmet Taner Kışlalı Spor Salonunda oynanacak.
    
     Muhabir: Yusuf Karadağ
     Yayıncı: Tuncer Çetinkaya
<< Önceki Haber Hentbol: Bayanlar Süper Ligi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER