Hentbol: Bayanlar Süper Ligi

Hentbol: Bayanlar Süper Ligi -Muratpaşa Belediyespor Antrenörü Ünsal: Bu deplasman maçından da galip gelerek namağlup unvanımızı korumak istiyoruz


ANTALYA (A.A) - Bayanlar Hentbol Süper Liginde mücadele eden Muratpaşa Belediyesporda antrenör Birol Ünsal, Çankaya Belediyesi Ankaspor deplasmanında galip gelerek namağlup unvanlarını korumak istediklerini söyledi.
     Muratpaşa Belediyespor, hafta sonu deplasmanda milli maç nedeniyle ertelenen 7. hafta maçında Çankaya Belediyesi Ankaspor ile karşılaşacak. 22 Aralık Cumartesi günü saat 15.00de Ahmet Taner Kışlalı Spor Salonunda yapılacak karşılaşmayı İzmir bölgesinden Sibel Erdoğan ve Sema Türkan hakem ikilisi yönetecek.
     Muratpaşa Belediyespor Antrenörü Birol Ünsal, yaptığı açıklamada, takım olarak bu sezon başarılı bir grafik çizdiklerini, özellikle deplasman maçlarından elde edecekleri puanlarla çıkışlarını sürdürmeyi hedeflediklerini söyledi.
     Ligde ve Türkiye Kupasında yollarına kayıpsız devam ettiklerini bildiren Ünsal, Bizim için hafta sonu oynayacağımız Çankaya Belediyesi Ankaspor maçı da bu anlamda çok önemli. Bu deplasman maçından da galip gelerek namağlup unvanımızı korumak istiyoruz diye konuştu.
    
     Muhabir: Mehmet Çakmak
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Hentbol: Bayanlar Süper Ligi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER