Hentbol

Hentbol -Muratpaşa Belediyespor Antrenörü Ünsal: -Sahamızda güçlü seyircimiz önünde Üsküdar Belediyesini mağlup etmek istiyoruz


ANTALYA (A.A) - Bayanlar Hentbol Süper Ligin namağlup takımları Muratpaşa Belediyespor ve Üsküdar Belediyesi, yarın karşı karşıya gelecek.
     Bayanlar Hentbol Süper Ligin 8. hafta erteleme maçında Muratpaşa Belediyespor ile Üsküdar Belediyesi yarın Antalyadaki Süleyman Evcilmen Spor Salonunda karşı karşıya gelecek. Karşılaşmayı, Ankara bölgesinden Murat Çelik ve Cengiz Ömer hakem ikilisi yönetecek.
     Muratpaşa Belediyespor Antrenörü Birol Ünsal, yaptığı yazılı açıklamada, bu sezon Süper Ligde namağlup ve lider olarak yola devam ettiklerini hatırlattı. Takım olarak karşılaşmaya iyi hazırlandıklarını kaydeden Ünsal, açıklamasında, Takımımızda kaptan Serpil İskenderoğlunun sakatlığı henüz geçmedi. Bu maçta oynama ihtimali zayıf. Sahamızda güçlü seyircimiz önünde Üsküdar Belediyesini mağlup etmek istiyoruz. Bütün sporseverleri yarın saat 17.00de Süleyman Evcilmen Spor Salonuna, takımımızı desteklemeye davet ediyorum ifadelerini kullandı.
    
     Muhabir: Yunus İçen / Güç Gönel
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER