Hentbol

Hentbol -İzmir Büyükşehir Belediyesporda sakatlanan Burcu Pirinçci, 6 ay sahalardan uzak kalacak


İZMİR (A.A) - Bayanlar Hentbol Süper Ligi ekiplerinden İzmir Büyükşehir Belediyesporun tecrübeli oyuncularından Burcu Pirinçci, yaklaşık 6 ay sahalardan uzak kalacak.
     Türkiye Kupasında dün Rize Ardeşen Gençlik ve Spor Kulübüne mağlup olan İzmir Büyükşehir Belediyesporda müsabakanın ikinci yarısında sakatlanan Burcu Pirinçcinin sol ön çapraz bağlarının koptuğu ve yaklaşık 6 ay sahalardan uzak kalacağı açıklandı. Genç oyuncunun daha önce de sağ ön çapraz bağlarının da koptuğu bildirildi.
     Talihsiz bir gün yaşadıklarını belirten antrenör Celal Gençoğlu, takımın en önemli hücum oyuncusunu kaybettiklerini belirterek, Teknik kadromuz ve oyuncularımızla birlikte maçın ardından Burcuyu hastanede ziyaret ettik. Bir oyuncu için sakatlık son derece üzücü bir olay. Ancak Burcunun sahalara daha güçlü bir şekilde döneceğine inanıyoruz diye konuştu.
     Öte yandan ligde 3 puanla 5inci sırada bulunan İzmir Büyükşehir Belediyespor, Cumartesi günü deplasmanda Çankaya Belediyespor ANKA ile mücadele ettikten sonra 5 Kasım Salı günü İzmirde Muratpaşa Belediyespor, 10 Kasım Cumartesi günü ise Üsküdar Belediyespor ile karşılaşacak.
    
     Muhabir: Ali Korkmaz / Ramazan Ercan
     Yayıncı: Hüseyin Doğru

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER