Hentbol

Hentbol -Ardeşen Gençlik ve Spor Kulübü Antrenörü Durak: Günde çift antrenman yaparak Antalya Muratpaşa Belediyesi ve Çankaya Belediyesi ANKA Spor maçlarına hazırlanıyoruz


RİZE (A.A) - Bayanlar Hentbol Süper Liginde mücadele eden Ardeşen Gençlik Spor Kulübü Antrenörü Hüsnü Kemal Durak, günde çift antrenman yaparak ligde art arda oynayacakları Antalya Muratpaşa Belediyesi ve Çankaya Belediyesi ANKA Spor maçlarına hazırlandıklarını bildirdi.
     Durak, yaptığı yazılı açıklamada, Antalya Muratpaşa Belediyesi ve Çankaya Belediyesi ANKA Spor ile yapacakları karşılaşmalara planlı ve programlı şekilde hazırlandıklarını belirterek, Lig ve kupa karşılaşmalarında eksikliklerimizi gördük ve o eksiklikler üzerinde günde çift idmanla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Hedefimiz Antalya Muratpaşa Belediyesi ve Çankaya Belediyesi ANKA spor maçlarından puanlarla ayrılmakifadelerini kullandı.
     Ligin ikinci haftasında İstanbul Maltepe Belediyesi Gençlik ve Spor karşısında berabere kaldıklarını anımsatan Durak, şöyle devam etti:
     Bu maçı aslında hatırlamak bile istemiyorum. Dersimizi de aldık. 7-8 gibi fark açmışken, son dakikalarda yediğimiz gollerle karşılaşmadan berabere ayrılmak bizi çok üzdü. Takım olarak giriş ve gelişme konusunda yeterliydik ama sonucu iyi bağlayamamıştık. Bu da yeni bir takım olmanın getirdiği dezavantajdan kaynaklanıyor. Bu sorunu da çözerek sonucu da kendi lehimize çevirmesini bileceğiz. Bunu da takımca birlikte, beraberlik ve bütünlük içerisinde çok çalışarak yapacağız. Takımdaşlığımızı da yakaladık. Lig çok uzun bir maraton ve henüz 100 metresini koştuk diyebilirim. Ligde 3 puanımız var. İnancım diğer karşılaşmalardan da puanları toplayarak Ardeşene yakışır ve süreklilik arz eden başarılar elde edeceğiz.
    
     Muhabir: Zekeriya Sarıhan
     Yayıncı: Murat Kaban

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER