Hendek Tarihi Kitabının tanıtımı yapıldı

Hendek Tarihi Kitabının tanıtımı yapıldı -Hendek Belediye Başkanı İnci: -Bayraktepe Hendekin ilk toplantısının yapıldığı yer ve burada şerefle dalgalanan bayrağımız ve geçmişimiz var


SAKARYA (A.A) - Hendek Belediyesince Şeyh İsmail Vakfı Beratı, Osman Bey Anıtı açılışı, Hendek Tarihi Kitabı tanıtımı yapıldı.
     Bayraktepede gerçekleşen program öncesi Karasuda denize girerek hayatını kaybeden, AK Parti Hendek İlçe Kadın Kolları Başkanı Fatma Gülşen Dursunun oğlu Ömer Dursun için Kuran-ı Kerim okundu.
     Hendek Belediye Başkanı Ali İnci, yaptığı konuşmada, Şeyh İsmail Vakfı Beratı ve Osman Bey Anıtının açılışı ile Hendek Tarihi Kitabının tanıtımını yapacaklarını söyledi.
     İnci, Bayraktepe girişine koydukları Osman Bey anıtının yanına yeniçeri askerlerini koyduklarını belirterek, Bayraktepe Hendekin ilk toplantısının yapıldığı yer ve burada şerefle dalgalanan bayrağımız ve geçmişimiz var. 16 tane imparatorluk olan devletlerin şanlı bayrakları dalgalanıyor. Ayrıca yapımı devam eden şehitliğimiz bulunmaktadır. Bu projemiz de Türkiye projesidir diye konuştu.
     Daha sonra Şeyh İsmail Vakfı Beratı ve Osman Bey Anıtının açılışı yapıldı.
    
     Muhabir: Çağrı Turgut
     Yayıncı: Atakan Çelik
<< Önceki Haber Hendek Tarihi Kitabının tanıtımı yapıldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER