Hedef, eğitim ortamlarında şiddetin önlenmesi

Hedef, eğitim ortamlarında şiddetin önlenmesi -Okul ortamlarında şiddetin önlenmesi ve azaltılması için İl Milli Eğitim Müdürlüğünün öncülüğünde eylem planı hazırlandı


MERSİN (A.A) - Okul ortamlarında şiddetin önlenmesi ve azaltılması için Mersin İl Milli Eğitim Müdürlüğünün öncülüğünde eylem planı hazırlandı.
     İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mahmut Akgül, Suphi Öner Öğretmen Evinde yapılan Eğitim Ortamlarında Şiddetin Önlenmesi ve Azaltılması Strateji Eylem Planı toplantısında yaptığı konuşmada, okul ortamlarında şiddetin önlenmesi ve azaltılması çalışmalarını önemsediklerini belirtti.
     Bu tür çalışmaların ehemmiyetle yürütülmesi gerektiğini dile getiren Akgül, Yapılan çalışmalar, eğitim hizmetlerinin daha sağlıklı yürütülmesi hususunda çok önemli. İl Milli Eğitim Müdürlüğü olarak, kurul üyelerinin çalışmalarını yakından takip ediyoruz dedi.
     Akgül, hedeflerinin okul ortamlarında şiddetin en aza indirilmesi olduğunu vurgulayarak, kurul toplantısında, geçen yıllarda ortaya çıkan olumsuzlukların ortadan kaldırılması için gerekli önlemlerin alındığı söyledi.
     Toplantıya, İl Sağlık Müdürlüğünden Müdür Yardımcısı Uzman Doktor Tuba Yılmaz, İl Emniyet Müdürlüğünden Çocuk Şube Müdürü Funda Gökdoğan, Akdeniz Rehberlik ve Araştırma Merkezi Müdürü Nermin Tutucu, Mersin Üniversitesi Eğitim Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Bülent Gündüz, Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal İşler Daire Başkanı Mesut Özdemir, Tema Vakfı Temsilcisi Dr. Mahmut Dündar, İçel Soroptimist Kulübü Derneğinden Nurgül Duran katıldı.
    
     Muhabir: Basir Gülüm
     Yayıncı: Zuhal Uzundere Kocalar
<< Önceki Haber Hedef, eğitim ortamlarında şiddetin önlenmesi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER