Hayırsever iş adamı, polis merkezi yaptıracak

Hayırsever iş adamı, polis merkezi yaptıracak -Gaziantepte bir iş adamı tarafından yaptırılacak merkezin protokolü imzalandı -Vali Ata: "İlk kez bir vatandaş tarafından polis merkezi yaptırılıyor"


GAZİANTEP (A.A) - Gaziantepte hayırsever bir iş adamı, polis merkezi yaptıracak.
     Vali Erdal Ata, makamında düzenlenen protokol töreninde, kente 4 yeni polis merkezi yapılmasının hedeflendiğini, bunlardan ilkini iş adamı Hüseyin Oktay Aykaçın yaptıracağını söyledi.
     Yeni polis merkezlerinin kurulmasıyla asayiş hizmetlerinin daha iyi yürütüleceğini ve vatandaşların daha güvenli bir ortamda hayatlarını sürdüreceğini belirten Ata, protokolü imzalanacak merkezin arsasının Şehitkamil Belediyesi tarafından verildiğini ifade etti.
     Merkezin bir ay içinde tamamlanmasının hedeflendiğini vurgulayan Ata, "İlk kez bir vatandaş tarafından polis merkezi yaptırılıyor" diye konuştu.
    
     -Daha önce de okul yaptırdı-
    
     Emniyet Müdürü Ömer Aydın da yeni merkezlerin vatandaşın güvenliğini sağlamanın yanında kentin geleceği için de önemli olduğunu söyledi.
     İş adamı Aykaç ise daha önce de kız kardeşi için bir okul yaptırdığını belirterek, emniyet güçlerine destek olmak amacıyla bu kez polis merkezi yaptırmaya karar verdiğini ifade etti.
     Şehitkamil Kaymakamı Mehmet Aydın ve Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ise hayırsever vatandaşların toplum hizmetlerine verdiği desteğin önemine dikkat çekti.
     Konuşmaların ardından Ata, Aydın, Aykaç ve Fadıloğlu, merkezin yapımına ilişkin protokolü imzaladı.
     Polis merkezi, Şehitkamil Belediyesi tarafından hibe edilen Batıkent Mahallesindeki bin 42 metrekarelik alana yapılacak.
    
     Muhabir: Kaan Bozdoğan / Ömer Fansa
     Yayıncı: Sevil Çelik
<< Önceki Haber Hayırsever iş adamı, polis merkezi yaptıracak Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER