Havzada öğrenci yurdu inşaatı

Havzada öğrenci yurdu inşaatı -AK Parti Samsun Milletvekili Demir: -Sadece devlet eliyle değil, hayırseverler ve sivil toplum kuruluşlarının da desteğiyle eğitim kurumları bir bir yükseltilmeli


SAMSUN (A.A) - AK Parti Samsun Milletvekili Cemal Yılmaz Demir, Sadece devlet eliyle değil, hayırseverler ve sivil toplum kuruluşlarının da desteğiyle eğitim kurumları bir bir yükseltilmeli dedi.
     Demir, Havza Belediye Başkanı Murat İkizin babası Ali İkizin desteği ile İmam Hatip Lisesi yanında 600 metrekare alanda yapımına başlanan 120 kişilik Öğrenci Yurdu inşaatının hızla devam ettiğini belirtti.
     Eğitim yatırımlarında hayırsever desteğine işaret eden Demir, Sadece devlet eliyle değil, hayırseverler ve sivil toplum kuruluşlarının da desteğiyle eğitim kurumları bir bir yükseltilmeli. Eğitime Yüzde Yüz Destek kapsamında başlatılan kampanyaya hayırseverlerimizden destek alıyoruz. Hayırseverlerimize her zaman ihtiyacımız var. Ali İkiz bey de inanıyorum ki bundan sonra da bu tür yardımlarda bulunacaktır. Yapılan bu öğrenci yurdu ilçedeki yurt soruna biraz olsun çare olacaktır diye konuştu.
     Hayırsever işadamı Ali İkiz de, elinden geldiği kadar Havzanın gelişmesine katkı sağlayacak kurum ve kuruluşlara destek verdiğini belirtti.
     İkiz, Buranın da bir an önce hizmete açılması için imkanım yettiğince yardımda bulundum. Burada kalarak öğrenimlerini sürdürecek olan öğrencilerimiz inanıyorum ki gelecekte çok iyi yerlerde olacaklar. İnşaatın yapımında her konuda bize yol gösteren Milletvekilimiz Cemal Yılmaz Demire teşekkür ediyorum dedi.
    
     Yayıncı: Dilek Sezen
<< Önceki Haber Havzada öğrenci yurdu inşaatı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER