Hatayspor Yönetim Kurulundan Belediye Başkanı Savaşa

Hatayspor Yönetim Kurulundan Belediye Başkanı Savaşa ziyaret


HATAY (A.A) - Hatayspor Yönetim Kurulu Başkanı Hikmet Çinçin ve yönetim kurulu üyeleri Antakya Belediye Başkanı Lütfü Savaşı makamında ziyaret etti.
     Çinçin, ziyarette, Hataysporun 25 Haziran tarihinde yapılan kongresinden sonra göreve gelen yönetim kurulu üyeleriyle birlikte, Hatayspora yaptığı desteklerden dolayı Savaşa teşekkürlerini sundu.
     Yeni sezonda işlerinin kolay olmayacağını, transfer ve tesisler gibi ciddi problemler olduğunu belirten Çinçin, Başkan Savaştan daha önce olduğu gibi yeni dönemde de Hatayspora desteklerinin devamını dileyerek, birlik ve dayanışma içinde hedeflere ulaşılabileceğini ifade etti.
     Savaş ise, Hatayspora her zaman desteklerinin olacağını belirterek, yeni sezonda yapılması gereken faaliyetlerle ilgili düşüncelerini kaydetti.
     Hataysporun başarısının asla tesadüf olmadığını belirten Savaş, bu başarıda Çinçin, yönetim kurulu üyeleri ve taraftarların büyük katkısının olduğunu dile getirdi.
     Savaş, Çinçinin Hatayspor için büyük bir şans olduğunu, yeni yönetimin Hataysporu daha iyi yerlere getireceğine olan inancının da tam olduğunu ifade etti.
     Hataysporun 2. Lige çıkmasının herkese moral olduğunu belirten Savaş, Ancak yerimiz en az Bank Asya 1. Ligidir, arkasında da Süper Lig. Hataysporun başarısını tekrar etmesi ve daha iyi yerlere gelmesi için birlik ve beraberlik gerekmektedir. Takımı daha iyi yerlere getirebilmek için el birliği yapmamız gerekiyor diye konuştu.
    
     Muhabir: Abdulgafur Kılıç/Salim Taş
     Yayıncı: Zuhal Uzundere Kocalar
<< Önceki Haber Hatayspor Yönetim Kurulundan Belediye Başkanı Savaşa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER