Hasan Orkan, Mali Müşavirler Odası Başkan

Hasan Orkan, Mali Müşavirler Odası Başkan adaylığını açıkladı


KAYSERİ (A.A) - Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavir Hasan Orkan, Kayseri Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası (KSMMMO) seçimlerine Meslekte Biz Grubu olarak adaylığını açıkladı.
     Hilton Oteli Konferans Salonunda gerçekleştirilen toplantıya Meslekte Biz Grubu Başkan Adayı Hasan Orkan, Meslekte Biz Grubu yönetimi ve davetliler katıldı.
     18-19 Mayısta yapılacak KSMMMO seçimlerine Meslekte Biz Grubu olarak talip olduklarını belirten Başkan Adayı Orkan, "Biz değil hepimiz anlayışı içerisinde hizmet vermeyi amaçlamış ve bu anlayıştan taviz vermeden oda üyelerimizin hepsini kucaklayarak hiç bir ayrım yapmadan bütün üyelere eşit hizmet sunacağız" dedi.
     Oda komisyonlarının genç, yenilikçi, üretici, çalışkan meslektaşlarından oluşturacaklarını bu sayede mesleği ileriye götürmek için kararlılıkla çalışacaklarını ifade eden Orkan, şunları kaydetti:
     "Mesleğin sorunlarının başında haksız rekabet, tahsilat, fazla iş yükü ve mesleki standartlar gelmektedir. Bu sorunlarımızla ilgili projelerimizi hayata geçirmek ve sorunları çözmek için odamızın yönetimine talibiz. Odamızın gelirlerini kullanırken, şeffaf, gerekli tüm tasarrufları göz önüne alarak ve bütün üyelerin haklarını omuzlarında hissederek hareket edeceğiz."
    
     Muhabir: Esra Gül Aktürk
     Yayıncı: İsmail İçer
<< Önceki Haber Hasan Orkan, Mali Müşavirler Odası Başkan Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER