Harşit Çayı üzerine köprü yapımı

Harşit Çayı üzerine köprü yapımı -Gümüşhane Belediye Başkanı Canlı: İlimizi yaşanılabilir çağdaş bir kent haline getirebilmek için çalışmalarımız aralıksız sürmektedir


GÜMÜŞHANE (A.A) - Gümüşhane Belediye Başkanı Mustafa Canlı, Gümüşhaneye yaşanılabilir çağdaş bir kent haline getirmek için çalışmalarının aralıksız sürdüğünü söyledi.
     Canlı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, coğrafi yapısı itibariyle vatandaşların rahatlıkla dinlenebilecekleri alan konusunda sıkıntı çektiklerini belirterek, Bu amaçla yeni belediye binamız önünü alan kazandırmak için Harşit Çayı üzerine bin metrekarelik köprü yapımına başladık dedi.
     Harşit Çayı üzerine köprü yapılabilmesi için Devlet Su İşleri (DSİ) ve Karayollarından gerekli iznin alındığını ifade eden Canlı, şunları söyledi:
     Uzunluğu 40, genişliği 25 metre olmak üzere Harşit Çayı üzerine bin metrekarelik köprü yapıyoruz. Köprünün yapımı kısa süre içerisinde tamamlanacaktır. Köprünün yapımının tamamlanması ile ilimiz daha güzel bir görünüme kavuşacaktır. Amacımız ilimizi yaşanabilir çağdaş bir kent haline getirmektir.
    
     Muhabir: İbrahim Ödemir
     Yayıncı: Asena Akçay
<< Önceki Haber Harşit Çayı üzerine köprü yapımı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER