Harran Çocuk Şenliği

Harran Çocuk Şenliği -Şanlıurfa Valisi Güvenç, Harran ilçesinde düzenlenen şenlikte 25 yetim çocuğa dizüstü bilgisayar ve oyuncak dağıttı


ŞANLIURFA (A.A) - Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç, Harran ilçesinde 25 yetim çocuğa dizüstü bilgisayar dağıttı.
     Vali Güvenç, Harran Kaymakamlığı tarafından sosyal tesislerde düzenlenen Harran Çocuk Şenliğine katıldı. Güvenç, burada yaptığı konuşmada, çocukları sevindirme amacıyla söz konusu organizasyonun düzenlendiğini belirtti.
     Türkiyede barış rüzgarlarının estiğini ifade eden Vali Güvenç, şunları kaydetti:
     "Devlet, millet için var diyoruz, milletlerin geleceği de çocuklarla daimdir diyoruz. Bu çerçevede baharın geldiği, memlekette barış rüzgarlarının estiği bu günde çocukları toplayıp eğlendirdik. Benzer programlarımız devam edecek çünkü artık eskisi gibi değil Allaha şükür imkanlarımız var. Devletin imkanları da millete feda olsun. Millete her bir kuruşu ulaştırmaya çalışıyoruz. Bu bazen yol, bazen su bazen de böylesi çocuklarımızın mutluluğu aracılığıyla oluyor. Hep biriz, beraberiz memleketimizi daha yaşanılır hale getirmek için çalışıyoruz."
     Vali Güvenç, daha sonra Kaymakamlığın tespit ettiği 25 yetim öğrenciye dizüstü bilgisayar ve oyuncak dağıttı.
     Mehteran gösterisi gerçekleştirilen şenlikte anaokulu öğrencileri tarafından gösteriler sunuldu. Şenliğe katılan çok sayıda öğrenci, gün boyu eğlenme imkanı buldu.
    
     Muhabir: Halil Fidan/Rauf Maltaş/Ömer Fansa
     Yayıncı: İrfan Cemiloğlu
<< Önceki Haber Harran Çocuk Şenliği Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER