Harita mühendislerinden Başkan Evcilmene ziyaret

Harita mühendislerinden Başkan Evcilmene ziyaret


ANTALYA (A.A) - Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası Antalya Şube Başkanı Ramazan Eciş ile yönetim kurulu üyeleri Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmeni ziyaret etti.
     Ramazan Eciş, ziyarette yaptığı konuşmada, Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası olarak Coğrafi Bilgi Sistemleri Günü çerçevesinde Antalyanın İlk İmar ve Parselasyon Planları Sergisini açtıklarını söyledi. Sergideki ilk imar planlarını Muratpaşa Belediyesinin arşivinden edindiklerini anlatan Eciş, Genç harita mühendislerine örnek olabilecek, ders niteliğinde ve geçmişten günümüze ışık tutan bu ilk imar planlarını bizlere sergilenmek üzere veren Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmene teşekkür ediyorum dedi.
     Muratpaşa Belediye Başkanı Evcilmen de Antalyanın ilk imar ve parselasyon planlarının sergilenmesinden dolayı büyük mutluluk duyduğunu belirtti. Görevde bulunduğu 14 yıldır ilk imar planlarını önemsediğini kaydeden Evcilmen, Bu imar paftaları kent belleği için önemli belgelerdir. Daha önce belediye hizmet binamız içerisinde bu paftaları ilk kez sergilediğimizde büyük ilgi görmüştü. Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası Antalya Şubesinin düzenlediği sergide de büyük ilgi görmesi beni de mutlu etti diye konuştu.
    
     Muhabir: Şamil Kahveci
     Yayıncı: Hatice Özdemir
<< Önceki Haber Harita mühendislerinden Başkan Evcilmene ziyaret Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER