Hadis ezberleme yarışması birincisine tatil ve

Hadis ezberleme yarışması birincisine tatil ve bisiklet ödülü


ADANA (A.A) - İl Müftülüğünce düzenlenen "40 Hadis ezberleme yarışmasında" il birincisi olan kız öğrenciye, öğrenim gördüğü okul müdürlüğünce ödül olarak bir haftalık tatil ve bisiklet hediye edildi.
     Kozan Anadolu İmam Hatip Lisesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, okulun 10. sınıf öğrencisi Burcu Güngör, 20 Nisanda il müftülük salonunda İmam Hatip Liseleri arasında düzenlen "40 Hadis ezberleme yarışmasında" 97,5 puanla il birincisi oldu.
     Hadislerin Arapça metinleri ve Türkçe anlamlarının sorulduğu yarışmada birinci olan öğrenci Güngöre okul müdürlü düzenlediği törenle Karadenizde bir haftalık tatil ve bisiklet hediye etti.
     Okul müdürü Hüseyin Şimşek, ödül töreninde yaptığı konuşmada, öğrencilerinin başarılarının artarak devam ettiğini ifade ederek Bu yıl birçok başarıya imza attık. Ezan okuma yarışmasında Adana birinciliği, Kuran okumada Adana üçüncülüğü, güreş turnuvalarında yıldızlar ve gençler kategorilerinde ferdi birincilik, takım halinde Adana üçüncülüğünü kazandık. Bilek güreşinde bir birincilik bir üçüncülük elde ettik. Şimdi de öğrencimiz 40 Hadis yarışmasında il birincisi oldu ifadelerini kullandı.
    
     Muhabir: Volkan Varan
     Yayıncı: Volkan Kaşik
<< Önceki Haber Hadis ezberleme yarışması birincisine tatil ve Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER