Gümüşhane Valisi Mayda: Maliyet ve emek

Gümüşhane Valisi Mayda: Maliyet ve emek yanında fazla zaman harcanmasına da neden olan coğrafik koşullara rağmen her türlü hizmet için imkanlar sonuna kadar seferber ediliyor


GÜMÜŞHANE (A.A) - Gümüşhane Valisi Yusuf Mayda, maliyet ve emek yanında fazla zaman harcanmasına neden olan coğrafik koşullara rağmen her türlü hizmet için imkanların sonuna kadar seferber edildiğini söyledi.
     Vali Mayda, yaptığı açıklamada, yüzde 60ı dağlık olan Gümüşhanede, coğrafik yapının projeleri eyleme dönüştürme noktasında zorluklar çıkardığını belirtti.
     Bu coğrafi yapı ve dağların şehrin engeli olamayacağını ifade eden Vali Mayda, Gümüşhanede, yer şekilleri düz alanlardan oluşan illere göre daha çok emek ve maliyet harcaması yapıyoruz. Maliyet ve emek yanında fazla zaman harcanmasına da neden olan coğrafik koşullara rağmen her türlü hizmet için imkanlar sonuna kadar seferber ediliyor dedi.
     Devlet, özel sektör ve vatandaş işbirliğiyle daha güzel ve gelişmiş bir Gümüşhane için çalışmaların hız kesmeden devam ettiğini dile getiren Vali Mayda, Bağlarbaşı Mahallesinde Emniyet Müdürlüğüne tahsis edilen alandaki devasa kaya kütlesi temizlendi. İçişleri Bakanımızın ilimizi ziyaretinde talep ettiğimiz yardımların yanı sıra Gümüşhane Toplum Destekli Güvenlik Hizmetlerini Güçlendirme, Destekleme ve Yaşatma Derneği öncülüğünde İl Özel İdaresi, diğer kurum ve kuruluşlar ile vatandaşların katkılarıyla temizlenen bölgede çalışmalar yapılacak diye konuştu.
     Dağların kesilerek ve delinerek hizmet alanı olarak sunulması noktasında yapılan bir diğer çalışmanın da Hasanbey Mahallesi Elmalı mevkisindeki Diyanet İşleri Başkanlığının desteklediği cami inşaatı olduğunu kaydeden Vali Mayda, 300 kişilik kız yurdu, konferans salonu ve caminden oluşacak yapılar için İl Özel İdaresi, Müftülük, diğer kamu kurumları ve özel sektörün birlikte hareket ettiğini söyledi.
    
     Muhabir: Engin Doğru
     Yayıncı: Asena Akçay
<< Önceki Haber Gümüşhane Valisi Mayda: Maliyet ve emek Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER