Gümüşhanedeki trafik kazası

Gümüşhanedeki trafik kazası -Kazada yaralanan Nurcan Gölcünün 35 haftalık hamile olduğu, anne ve bebeğinin sağlık durumlarının iyi olduğu bildirildi


GÜMÜŞHANE (A.A) - Torul ilçesinde otomobil ile kamyonun çarpışması sonucu yaralanan Nurcan Gölcünün 35 haftalık hamile olduğu, anne ve bebeğinin sağlık durumlarının iyi olduğu bildirildi.
     Gümüşhane Sağlık Müdürü Metin Öztürk, AA muhabirine yaptığı açıklamada, dün geceki kazanın ardından yaralı olarak Torul Devlet Hastanesine kaldırılan, buradaki ilk müdahalenin ardından Gümüşhane Devlet Hastanesine sevk edilen Nurcan Gölcünün 35 haftalık hamile olduğunun tespit edildiğini belirtti.
     Anne ve bebeğinin sağlık durumunun iyi olduğunu ifade eden Öztürk, anne Gölcünün Trabzonlu olduğunu, hasta yakınlarının isteği üzerine ambulansla Trabzona gönderileceğini söyledi.
     Öte yandan, kazada ölen otomobil sürücüsü Adem Gölcü (35) ve oğlu Emirhan Gölcü (8) ile Sebahattin Ateş (56) ve Asuman Özdemirin (41), Bayburttaki bir yakınlarının cenaze töreninden döndükleri öğrenildi.
     Adem ve oğlu Emirhan Gölcü ile Sebahattin Ateş ve Asuman Özdemirin cenazelerinin, yakınları tarafından Torul Devlet Hastanesi morgundan alınarak Trabzona götürüldüğü bildirildi.
     Gümüşhane-Trabzon kara yolunun 24. kilometresi Yarlar Mahallesi mevkisinde dün akşam, C.Şnin kullandığı 29 AL 706 plakalı harç mikseri ile Adem Gölcü yönetimindeki 61 VA 930 plakalı otomobilin çarpışması sonucu, otomobil sürücüsü Adem Gölcü ile aynı araçta bulunan Emirhan Gölcü, Asuman Özdemir ve Sebahattin Ateş ölmüş, Nurcan Gölcü ağır yaralanmıştı.
    
     Muhabir: İbrahim Özdemir / Asena Akçay
     Yayıncı: Murat Kaban
<< Önceki Haber Gümüşhanedeki trafik kazası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER