Gümüşhanedeki trafik kazası

Gümüşhanedeki trafik kazası -Kazada hayatını kaybedenlerden 3ü Kelkitte toprağa verildi


GÜMÜŞHANE (A.A) - Kelkit ilçesinde minibüs ile kamyonun çarpışması sonucu meydana gelen kazada ölen 11 kişiden 3ü Kelkitte toprağa verildi.
     Kazada hayatını kaybeden Halis Keskin ve Temel Keskinoğlu için Babakonağı köyündeki camide düzenlenen cenaze törenine, yakınlarının yanı sıra Gümüşhane Valisi Yusuf Mayda, AK Parti Gümüşhane Milletvekili Feramuz Üstün, Gümüşhane Belediye Başkanı Mustafa Canlı, Kelkit Kaymakamı Ozan Gazel, İl Genel Meclisi Başkanı Sebahattin Çobanoğlu, Gümüşhane Emniyet Müdürü Hüseyin Ümit Yüksel ile vatandaşlar katıldı.
     Gümüşhane Müftüsü Süleyman Aktaşın kıldırdığı cenaze namazının ardından Halis Keskin ve Temel Keskinoğluun cenazesi köy mezarlığında defnedildi.
     Kazada hayatını kaybeden Mehmet Alkanın cenazesi ise ilçeye bağlı Akdağ köyündeki camide kılınan namazın ardından toprağa verildi.
     Bu arada, kazanın ardından yaralı olarak kaldırıldığı Erzincan Devlet Hastanesinde tedavi gören Süleyman Şanlı da hayatını kaybetti. Şanlının cenazesi, Şiran ilçesine bağlı Çatmalar köyünde yarın toprağa verilecek.
     Öte yandan, kazada ölenlerden Ömer Sarıcanın cenazesi Erzincana, Elif Şahan ve Yüksel Gürün cenazesi Giresuna, Rıdvan Sericinin cenazesi ise Malatyaya gönderildi.
    
     Muhabir: Osman Yetim-İbrahim Özdemir / Tuğba Yardımcı Mısır
     Yayıncı: Murat Kaban
<< Önceki Haber Gümüşhanedeki trafik kazası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER