Gümüşhanede İl Spor Güvenlik Kurulu Toplantısı

Gümüşhanede İl Spor Güvenlik Kurulu Toplantısı yapıldı


GÜMÜŞHANE (A.A) - Gümüşhane İl Spor Güvenlik Kurulu Toplantısı yapıldı.
     Vali Yardımcısı Cahit Karatepe başkanlığında, Valilik Toplantı Salonunda gerçekleştirilen toplantıya, Garnizon Komutanı Albay Serhat Önder, Emniyet Müdürü Hüseyin Ümit Yüksel, Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü İsrafil Aslan, Sağlık Müdürü Emre Boşnak ve ilgili kurul üyeleri katıldı.
     İsrafil Aslan, yaptığı konuşmada, Gümüşhanesporun sahasında oynadığı maçlarda protokol tribününe giren biletsiz seyircinin çok olduğunu belirtti.
     Gümüşhanespor-Beylerbeyi karşılaşmasında protokol tribünü için 3 bilet satılığını ifade eden Aslan, Ancak tribünde 200 kişi vardı. Ben maçta kendime yer bulamadım. Müsabaka için 185 bilet satıldı ve elde edilen gelir giderleri karşılamadı. Protokol tribününü maalesef kreşe çevirdik. Daha önceleri koltuklara isim yazdık ama çözüm olmadı. Biz protokol tribününde çok insanın olmasına karşı değiliz ama orada bir sorun çıktığında sorumlusu biz oluruz dedi.
     Gümüşhanespor Kulübü yöneticisi Fazıl Ceylan ise protokol tribününe aşırı yığılmanın olmasından kendilerinin de rahatsız olduğunu söyledi.
     Toplantıda daha sonra kurulun gündeminde olan 5 madde görüşüldü.
    
     Muhabir: Osman Yetim
     Yayıncı: Asena Akçay
<< Önceki Haber Gümüşhanede İl Spor Güvenlik Kurulu Toplantısı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER