Gümüşhanede İş Dünyasına Müşteri İlişkileri

Gümüşhanede İş Dünyasına Müşteri İlişkileri konferansı düzenlendi


GÜMÜŞHANE (A.A) - Gümüşhanede İş Dünyasına Müşteri İlişkileri konferansı düzenlendi.
     Karadeniz Sanayici ve İş adamları Dernekleri Federasyonu (KASİF) ile Gümüşhane iş adamları Derneği (GİAD) işbirliği ile Kültür Merkezinde düzenlenen konferansta konuşan Türkiye İş Adamları ve Sanayiciler Konfederasyonu (TUSKON) Başkan Yardımcısı ve KASİF Başkanı Osman Reis, 9 ilde, 13 ilçede olmak olmak üzere 22 iş hayatı derneği ve bu derneklere üye 3 bin 300 sanayici ve iş adamı ile faaliyet gösterdiklerini söyledi.
     KASİF Genel Sekreteri Yaşar Bıyıklı ise müşterileri memnun etmenin yolunun beklentilerinin üzerinde mal ve hizmetten geçtiğini belirterek, şöyle konuştu:
     Ürününüzü anlatırken gerçekçi olun, beklentileri yüksek tutarak ayağınıza kurşun sıkmayın. Müşteriler, işletmenin verdiği sözde durmasını, ürün kalitesi ve güvenilirliği, zamanında teslimat, müşteri ile etkili iletişim kurulması, tüketicinin korunmasına özen gösterilmesi, garanti ve servis gibi satış sonrası hizmete önem verilmesi, ödemelerde esneklik gösterilmesini istiyor. Ürün ve hizmetler hakkında müşteriye sürekli bilgi verilmesi, işletme personelinin duyarlılığı, kılık kıyafeti, mekan tasarımı, temizliği önemli. Size nasıl hizmet verilmesini istiyorsanız siz de müşterilerinize öyle hizmet verin.
     Konferansa, Gümüşhane Belediye Başkanı Mustafa Canlı, Gümüşhane Bayburt Bölge Barosu Başkanı İsmail Taştan, KOSGEB İl Müdürü Osman Güney, AK Parti İl Başkanı Ercan Çimen, kurum müdürleri, iş adamları ve çalışanlar katıldı.
    
     Muhabir: İbrahim Özdemir
     Yayıncı: Murat Kaban
<< Önceki Haber Gümüşhanede İş Dünyasına Müşteri İlişkileri Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER