Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Müsteşarı Altunyaldız,

Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Müsteşarı Altunyaldız, Edirnede -Altunyaldız, sınır kapılarında incelemelerde bulundu (Fotoğraflı - Görüntülü)


EDİRNE (A.A) - Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Müsteşarı Ziya Altunyaldız, sınır kapılarında incelemelerde bulundu.
     Edirne Valisi Hasan Duruer, Edirne Emniyet Müdürü Cemil Ceylan, Trakya Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürü Müslüm Yalçının da eşlik ettiği incelemelerde, Müsteşar Altunyaldız, Hamzabeyli, Kapıkule ve Pazarkule Sınır Kapılarını gezdi.
     Gümrük çalışanlarıyla sohbet eden Altunyaldız, gümrük sahalarında yapılacak işlemler konusunda talimat verdi.
     İncelemelerin ardından AA muhabirine açıklama yapan Altunyaldız, sınır kapılarındaki giriş ve çıkışları hızlandırmak için çalışma yaptıklarını söyledi.
     Yapılacak çalışmalarının ardından risk analizlerinin daha iyi yapılabileceğini anlatan Altunyaldız, kaçakçılığa karşı daha iyi mücadele konusunda adım atılacağını kaydetti.
    
     -Gümrükçüler yeni kıyafetleriyle görevde-
    
     Gümrüklerde çalışan bütün memurların yeni kıyafet uygulamasına geçtiğini hatırlatan Altunyaldız, personelin yeni uygulamalarla daha çağdaş hizmet vereceğini ifade etti.
     Altunyaldız, gümrüklerde çalışan toplam 8 bin 20 memurun yeni kıyafet uygulamasına göre giyindiğine dikkati çekerek, Gümrük, muayene, muhafaza ve kaçak istihbarat memurlarımızın kendi kategorisine uygun şekilde tasarlanmış ve dikilmiş kıyafetleri oldu. Kıyafetlerde bulunan yaka kartları ile vatandaş kiminle konuştuğunu bilecek. Böylece daha çağdaş ve hizmet odaklı bir uygulama yerine getirildi diye konuştu.
    
     Muhabir: Cihan Demirci / Salih Baran
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Müsteşarı Altunyaldız, Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER