Güllük beldesine 112 istasyonu kurma çalışmaları

Güllük beldesine 112 istasyonu kurma çalışmaları


MUĞLA (A.A) - Milas Kaymakamı Bahattin Atçı, Güllük beldesine 112 istasyonu kurulması için girişim başlatıldığını bildirdi.
     Yaz aylarında nüfusu 25 bini bulan beldede aile hekimliği sistemine geçilmesiyle var olan ambulans ekibi ve doktor başka yerlere görevlendirildi. Beldenin ihtiyacı ise Güvercinlik 112 İstasyonundan sağlanıyor.
     Milas Kaymakamı Bahattin Atçı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, beldede 112 istasyonunun kurulması için gerekli girişimlerde bulunduklarını söyledi.
     Atçı, Güllüke 112 istasyonu kurulması önemli bir konu. Bunun için girişimlerimizi başlattık. Güllükte yaşanan acil olaylarda Güvercinlikteki acil yardım ekipleri beldeye geliyor. Vatandaşlarımızın yaşam hakkı bizim için çok önemli. Oradaki vatandaşlarımızın da sağlık hizmetlerinden en iyi şekilde yararlanması için gerekli birimlere başvurumuzu gerçekleştirdik diye konuştu.
     İlçe Sağlık Müdürü Doktor Duygu Sarı da talebin İl Sağlık Müdürlüğüne iletildiğini, burada yapılacak değerlendirmenin ardından yeri belli olan istasyonun kurulabilmesi için inceleme yapılacağını kaydetti.
    
     Muhabir: Mutlu Hazer
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Güllük beldesine 112 istasyonu kurma çalışmaları Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER