Güçbirliği Platformundan Tütüncüye teşekkür ziyareti

Güçbirliği Platformundan Tütüncüye teşekkür ziyareti


ANTALYA (A.A) - Antalyadaki 51 sivil toplum kuruluşunun bir araya gelerek oluşturduğu Güçbirliği Platformu, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncüyü ziyaret ederek, kente ve kent yaşamına sağladığı katkılarından dolayı teşekkür etti.
     Güçbirliği Platformu Sözcüsü Canan Tungar, ziyarette Başkan Hakan Tütüncüye gerçekleştirdiği projelerin yanı sıra kültürel ve sosyal etkinliklerle de Kepezi yaşayan bir kent havasına dönüştürmesinden dolayı teşekkür etti.
     Başkan Hakan Tütüncü de Kepez Belediyesi olarak yaptıkları projelerle sadece kenti güzelleştirmediklerini, insanlara daha yaşanılır ortamlar sunduklarını belirtti. Yılbaşı itibariyle hizmete açtıkları Erdem Bayazıt Kültür Merkezinde günde ortalama iki kültürel etkinliğe yer verdiklerini dile getiren Tütüncü, sosyal ve kültürel etkinlikleri halkın ayağına götürme düşüncesiyle bir butik kültür merkezini de Varsak bölgesine inşa ettiklerini söyledi.
     Bunların dışında, tarihi amfitiyatroların mimari özelliklerini taşıyan açık hava tiyatrosunun da inşasının tamamlanmak üzere olduğunu dile getiren Başkan Tütüncü, yaklaşık bir ay sonra 3 bin kişi kapasiteli Arif Nihat Asya Açık Hava Tiyatrosunun Kent Ormanı Meşe Kapısı mevkisinde hizmete açılacağını kaydetti.
     Tüm bu projelerin, insanlarda şehircilik bilinci uyandırdığını dile getiren Tütüncü, Güçbirliği Platformu üyelerinin desteğini önemsediğini dile getirdi.
     Ziyarette, Trafik Kazalarını Önleme Derneği Şube Başkanı Turgut Kilit, Başkan Tütüncüye, trafik kazaları önleme adına faaliyet gösteren kurum ve kuruluşlara verdiği desteklerinden dolayı teşekkür plaket verdi.
     (MUH-GÜÇ)
<< Önceki Haber Güçbirliği Platformundan Tütüncüye teşekkür ziyareti Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER