Görme problemi olan çocuğa emniyet sahip

Görme problemi olan çocuğa emniyet sahip çıktı


AMASYA (A.A) - Merzifon ilçesinde Emniyet Müdürlüğü, Gönül Elçileri Projesi kapsamında görme problemi olan bir çocuğa sahip çıkarak ameliyat masraflarını üstlendi.
     İlçe Emniyet Müdürü İlyas Aktaş, Merzifonda özel hastanede gerçekleştirilen ameliyat öncesi yaptığı açıklamada, 8 yaşındaki ilkokul öğrencisi Zeynep Sağlama eşinin vasıtası ile ulaştıklarını ve ameliyat masraflarını üstlenerek, Zeynepin bir an önce sağlığına kavuşmasını istediklerini söyledi.
     Gönül Elçileri Projesi kapsamında Zeynep Sağlamı ameliyat ettireceklerini ifade eden Aktaş, şunları dile getirdi:
     "Hepimizin malumu üzere ülke genelinde Sayın Başbakanımızın eşi Emine Erdoğan Hanımefendinin himayesinde başlatılan Gönül Elçileri Projesi ilimizde de Sayın Valimizin eşi Rukiye Öz Hanımefendi himayesinde yürütülüyor. Bu proje kapsamında, eşim vasıtası ile ulaştığımız Zeynep Sağlamın ameliyat masraflarını üstlenerek Zeynepi ameliyat ettirme konusunda dilekçeyle müracaatta bulunduk. Talebimiz uygun görüldü. Sağlam ailesi yeşil kartlı olmasına rağmen Zeynepin ameliyatı ancak ilçemizdeki özel hastanede yaptırılabiliyordu. İlçe dışındaki devlet hastanelerinde ameliyat olmak, aileye başka açılardan külfet oluyormuş ve bu nedenle bu zamana kadar Zeynep ameliyat olmamış."
     Zeynepin annesi Sevim Sağlam ise, İlçe Emniyet Müdürü İlyas Aktaş ve eşi Sevgi Aktaşa hastane ve ameliyat masraflarının karşılanması konusundaki destekleri nedeniyle teşekkür etti.
     Sağlam, "Kızımım gözlerinde bozukluk vardı ameliyat olursa geçer dediler ama ettiremedik. Sevgi Hanım ve eşi bize destek oldu. Çocuğumun hastane ve ameliyat parasını İlçe Emniyet Müdürlüğü karşılayacak. Hepsine çok teşekkür ederim" dedi.
    
     Muhabir: Tuba Ceylan
     Yayıncı: Dilek Sezen
<< Önceki Haber Görme problemi olan çocuğa emniyet sahip Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER