Görelede derin deniz deşarjı çalışmaları

Görelede derin deniz deşarjı çalışmaları


GİRESUN (A.A) - Görele Belediye Başkanı Ertuğrul Melikoğlu ve İller Bankası Trabzon Bölge Müdürü Şükrü Aygar, ilçede yapımına devam edilen derin deniz deşarj çalışmalarını yerinde inceledi.
     Melikoğlu, burada yaptığı açıklamada, ilçede yağmur ve kanalizasyon hatlarını birbirinden ayırmanın ardından şimdi de derin deniz deşarj çalışmalarını yürüttüklerini söyledi.
     Proje ile kanalizasyonun 1,5 kilometrede deniz dibine ulaştırılacağını ifade eden Melikoğlu, Bizden önce şehrimizin hemen hemen her yerinde, yağmur suları ile kanalizasyonlar tek hatlarda toparlanıp şehrin muhtelif yerlerinden gelişi güzel denize bırakılıyordu. Göreve geldiğimizden beri, şehrimizde makyaj yerine kalıcı eser ve projelerin peşinde koşturduk. Acil olarak altyapıya yönelerek bu soruna ilk neşteri vurup yağmur suları ile kanalizasyon hatlarını birbirinden ayırdık. Yaptığımız çalışmalarla bölgemizde su baskınından etkilenmiyoruz dedi.
     Melikoğlu, derin deşarj sisteminin kısa sürede tamamlanacağına inandıklarını anlatarak, şöyle konuştu:
     İlçemizin olmazsa olmazlarından birisi olan derin deşarj çalışmalarını yerinde inceledik. Belediye olarak yer teslimi yaptığımız derin deşarj sistemi inşaatı kısa sürede tamamlanacak. Kanalizasyonun denizin 1,5 kilometre açığında deniz dibine ulaştırılacak sistem sayesinde ilçemizin sahilleri de temiz bir görünüme kavuşmuş olacak. Sahilimizde her yerde denize girilebilecek.
    
     Muhabir: Kamil Yılmaz / Gülizar Şenel
     Yayıncı: Orhan Topal
<< Önceki Haber Görelede derin deniz deşarjı çalışmaları Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER