Golf

Golf -Turkish Airlines Ladies Open 2012 başladı -Antalya Belekteki National Golf Kulübündeki turnuvaya, 30 ülkeden 126 profesyonel kadın golfçu katılıyor


ANTALYA (A.A) - Türk Hava Yolları (THY) sponsorluğunda bu yıl 4üncüsü düzenlenen Avrupa Bayanlar Golf Turnuvasının Türkiye ayağı olan Turkish Airlines Ladies Open 2012, Antalyada başladı.
     Serik ilçesine bağlı Belekteki National Golf Kulübünde gerçekleştirilen turnuvaya, 30 ülkeden 126 profesyonel kadın golfçu katılıyor.
     ABDnin en başarılı oyuncularından Christina Kim, İngiliz oyuncular Melisa Reid ve Laura Davies, İskoçyadan Becky Brewerton ve İsveçli Helen Alfredson gibi başarılı birçok isim de turnuvada yer alıyor. Turnuva, 13 Mayıstaki mücadelelerle sona erecek.
     Öte yandan, turnuva kapsamında dün yapılan ve 1i profesyonel, 3ü amatör 4 oyuncudan oluşan takımların yarıştığı Pro-Am Turnuvasında ise Pernilla Lindberg, Kaya Çilingiroğlu, Recep Turan ve Hasan Ceylanın yer aldığı takım birinciliği, Tania Elosegui, Richard Hartley, Vilademir Dunayev ve Emre Bahtoğlunun oluşturduğu takım ikinciliği, Florentyna Parker, Emre Uyar, Hülya Us ve Meltem Sayının yer aldığı takım da üçüncülüğü elde etti.
     (OKN-HS-TNC-ADA)

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER