Golf

Golf -Belekte düzenlenen Turkish Airlines Ladies Open Garanti Master Pro-Am Turnuvasına profesyonel golfçülerin yanı sıra ünlü iş idamları katılıyor


ANTALYA (A.A) - Serik ilçesine bağlı Belek beldesinde düzenlenen Turkish Airlines Ladies Open Garanti Master Pro-Am Turnuvası, başladı.
     National Golf Kulübünde yapılan turnuvada, 36 profesyonel sporcu ile 104 iş adamı, 1 profesyonel ile 3 amatör oyuncudan oluşan takımlar kurarak yarışıyor.
     Son iki senenin Avrupa Bayanlar Golf Turnuvası şampiyonu Hollandalı Christel Boeljon, Türkiye Golf Federasyonu Başkanı Ahmet Ağaoğlu ile AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Çavuşoğlunun da mücadele ettiği takımda yer aldı.
     Melissa Reid, Carin Koch, Laura Davies ve İspanyanın en başarılı oyuncularından kabul edilen Carlota Cigand gibi isimler de üçer amatör golfçünün yarıştığı ekiplerde yer aldı.
     Turnuvada Kaya Çilingiroğlu, Feraye Çilingiroğlu, Fikret Ünlü ve Bülent Göktuna gibi tanınmış isimler de mücadele ediyor.
     Öte yandan 31 ülkeden 126 profesyonel bayan golfçünün katılımıyla gerçekleştirilecek Avrupa Bayanlar Golf Turnuvasının Türkiye ayağı "Turkish Airlines Ladies Open", yarın başlayacak.
    
     Muhabir: Bekir Bektaş
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER