Göle Meslek Yüksekokulu Müdürü Düzgüner:

Göle Meslek Yüksekokulu Müdürü Düzgüner: -Amacımız öğrencilere en iyi ve en kaliteli eğitimi sağlamak


ARDAHAN (A.A) - Ardahan Üniversitesi (ARÜ) Göle Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Vesile Düzgüner, Amacımız öğrencilere en iyi ve en kaliteli eğitimi sağlamak dedi.
     Düzgüner, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yüksekokullarında eğitim gören gençlerin mesleki bilgi ve beceri yönünden bilgiyle donanımlı hale gelmelerini sağlamak istediklerini ifade etti.
     Amaçlarının öğrencilere en iyi ve en kaliteli eğitimi sağlamak olduğunu belirten Düzgüner, bunun için akademik ve idari personel olarak durmadan çalıştıklarını belirterek, Daha çok yeteneklerinin farkındalığı hissettirilerek özgüveni yüksek, nitelikli meslek elemanları olarak yetiştirilmelerini sağlamaktır dedi.
     Düzgüner, okulun altyapısına da dikkati çekerek, Yüksekokulumuzda 2 adet akıllı sınıfımız, 1 adet bilgisayar laboratuvarımız ve projeksiyonlu sınıflarımız ile toplumumuz için gereken iş ve beyin gücünü ülkemize kazandırmayı amaçlamaktayız. Bu nedenle ARÜnün çağdaş medeniyet seviyesini yakalamak ve aşmak ilkesini benimsemişiz diye konuştu.
    
     Muhabir: Günay Nuh
     Yayıncı: Emine Konuk
<< Önceki Haber Göle Meslek Yüksekokulu Müdürü Düzgüner: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER