Gölcük Tabiat Parkı, yeni yüzüne kavuşuyor

Gölcük Tabiat Parkı, yeni yüzüne kavuşuyor -Bolu Belediye Başkanı Yılmaz: Gölcük Tabiat Parkı gibi doğa harikasını yerli ve yabancı turistlerin görmesini sağlayacağız


BOLU (A.A) - Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Gölcük Tabiat Parkı gibi doğa harikasını yerli ve yabancı turistlerin görmesini sağlayacağız dedi.
     Gölcük Tabiat Parkında incelemelerde bulunan ve buradaki çalışmalar hakkında gazetecilere bilgi veren Yılmaz, Gölcük Tabiat Parkının işletmesinin Bolu Belediyesine geçmesi ile birlikte çalışmaların başladığını söyledi.
     Bolu Belediyesi olarak Gölcükte doğayı bozmadan insanların ihtiyaçlarını giderebilecekleri mekanları oluşturmaya çalıştıklarını anlatan Yılmaz, Şu anda masaların tamamını değiştiriyoruz. Elektrik sistemini yeniden dizayn ediyoruz ve burada kışın da piknik yapılabilecek çalışmalar yapıyoruz. Hem kafeterya hem de lokantalarımız hizmet vermeye başladı. Yeşillenmeyen yerleri yeşillendirmeye çalışıyoruz bunun için otomatik sulama sistemi yaptık diye konuştu.
     Çalışmalar kapsamında Gölcük Tabiat Parkı için geliştirilmiş bir plan hazırladıklarını kaydeden Yılmaz, bu plan dahilinde izinlerin alınmasıyla birlikte bungalov tip evlerin yapılacağını söyledi.
     Gölcükte bir otel projelerininde olduğunu aktaran Yılmaz, Karaçayır mevkinden teleferik kurulması şartıyla Gölcüke otel yapılması için izin bekliyoruz. Bu proje yapılırsa Ankara-İstanbul arasında toplantıların yapılabileceği bir yer haline gelecektir. Doğal güzelliklerden de istifade edilebilinir. Gölcük Tabiat Parkı gibi doğa harikasını yerli ve yabancı turistlerin görmesini sağlayacağız şeklinde konuştu.
    
     Muhabir: Abdülhamid Hoşbaş
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber Gölcük Tabiat Parkı, yeni yüzüne kavuşuyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER