Gökçeke sosyal medya ödülü

Gökçeke sosyal medya ödülü -Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Gökçeke Dünyada Sosyal Medyayı En İyi Kullanan Belediye Başkanı ödülü verildi


ANKARA (A.A) - Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, ABDnin internet ve teknoloji kuruluşlarından Internet Marketing Association (IMA) tarafından Dünyada Sosyal Medyayı En İyi Kullanan Belediye Başkanı ödülünü aldı.
     Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Twitterda yaklaşık 350 bin takipçisi bulunan, 34 binin üzerinde tweet gönderen ve sıklıkla takipçileriyle buluşarak sohbet eden Gökçek, ABDli teknoloji ve internet şirket yöneticilerinin kurduğu Internet Marketing Association tarafından 2012 yılı Dünyada Sosyal Medyayı En İyi Kullanan Belediye Başkanı ödülüne layık görüldü.
     IMA yetkilileri, ödülü verme gerekçelerini de Başkan Gökçekin yüksek takipçi sayısı, takipçileriyle olan bağının gücü, belediyesini yönettiği şehre dair yorum ve eleştirileri dinlemesi ve aynı kanaldan cevap vermesi, tüm sosyal medya iletişimini bizzat yönetmesi gibi özellikler olarak açıkladı.
     IMAnın her yıl düzenlediği ve Google+' class='textetiket' title='Google haberleri'>Google, Facebook, Adobe gibi dünya devlerini konuşmacı olarak ağırlandığı ödül töreni, IMA-Impact Awards, bu yıl, 20-22 Eylül günlerinde Las Vegasta yapıldı.
     Törende, ödülü, Başkan Gökçek adına Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Bekir Ünüvar ile Dış İlişkiler Dairesi Başkanı Ramazan Kabasakal aldı.
     Gökçek, törene gönderdiği mesajda, 31 milyon Facebook, 7 milyon Twitter kullanıcısıyla Türkiye dünyada 7. sırada yer almaktadır ve bölgesinin en genç, dinamik ve teknoloji konusunda bilgili ülkesi konumundadır. Teknoloji firmalarını Ankaraya yatırım yapmaya çağırıyorum ifadelerini kullandı.
    
     Muhabir: Yıldız Aktaş
     Yayıncı: Tolga Özgenç
<< Önceki Haber Gökçeke sosyal medya ödülü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER