Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Eker,

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Eker, Eğil ilçesindeki Peygamberler Türbesini ziyaret etti


DİYARBAKIR (A.A) - Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, Eğil ilçesinde bulunan Peygamberler Türbesini ziyaret ederek dua etti.
     Bakan Eker beraberinde Vali Mustafa Toprak, AK Parti Diyarbakır milletvekilleri Mine Lök Beyaz ve Oya Eronat, Bakan Yardımcısı Kutbettin Arzu ve AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Halit Advan ile birlikte Peygamberler Türbesini ziyaret etti ve Diyarbakır Vakıflar Bölge Müdürlüğünce yapılan restorasyon çalışmaları hakkında bilgi aldı.
     Vakıflar Bölge Müdürlüğünce yeni bir cami, çevre düzenlemesi ve ihtiyaç duyulan mekanları yapılan Peygamberler Türbesini gezen Bakan Eker, burada dua etti.
     Türbe ziyaretinde beraberindekilerle güvercin uçuran Eker, daha sonra ilçe merkezini gezerek, esnaf ve vatandaşların Ramazan ayını kutladı. Bakan Eker, bir iş yerinin önünde oturarak köy muhtarlarının sorunlarını dinledi. Muhtarlar, köylerinin sorunlarını aktarırken Bakan Eker de köylere yapılan hizmetleri anlattı.
     Daha sonra Diyarbakıra geçen Bakan Mehdi Eker, partisince Kaplan Cityde düzenlenen İl Danışma Meclisi Toplantısına katıldı.
    
     Muhabir: Nurten Aslan
     Yayıncı: İrfan Cemiloğlu
<< Önceki Haber Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Eker, Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER