Gezici Sanat Galerisi Antalyayı dolaşıyor

Gezici Sanat Galerisi Antalyayı dolaşıyor


ANTALYA (A.A) - Antalya Büyükşehir Belediyesi Gezici Sanat Galerisi, Karaalioğlu Parkı Kuşları adlı sergisini Antalyalılarla buluşturuyor.
     Antalya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı tarafından geçen yıl aralık ayında başlatılan Gezici Sanat Galerisi Projesi sanatı vatandaşlarla buluşturmaya devam ediyor.
     Gezici Sanat Galerisi hafta içi okullara, hafta sonu alışveriş merkezlerine götürülerek sanatın çeşitli dallarındaki eserleri Antalyalılarla tanıştırıyor.
     Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, yaptığı açıklamada, Antalyayı kültür ve sanatın başkenti yapmayı hedeflediklerini belirterek, Gezici Sanat Galerisi ile kültürel ve sanatsal faaliyetleri vatandaşların ayağına götürdüklerini söyledi.
     Büyükşehir Belediyesi olarak kültüre, sanata ve eğitime yatırım yapmaya devam edeceklerini kaydeden Akaydın, Kültüre, sanata ve eğitime yapılan yatırım geleceğe yapılan yatırımdır. Antalyanın geleceği için çalışıyoruz. Sanatsal ve kültürel faaliyetlerle iç içe olan bilinçli ve özgür nesiller yetiştirmek istiyoruz. Antalya Büyükşehir Belediyesi Gezici Sanat Galerisi yıl boyunca farklı sanat dallarının değerli eserlerini Antalyalılara tanıtmaya devam edecektir dedi.
    
     Muhabir: Volkan Poliçe
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Gezici Sanat Galerisi Antalyayı dolaşıyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER