GESİAD üyelerinin iş gezileri

GESİAD üyelerinin iş gezileri


KAYSERİ (A.A) - Kayseri Genç Sanayici ve İşadamları Derneği (GESİAD) üyelerinin, çeşitli iş gezilerine katıldıkları bildirildi.
     GESİADtan yapılan açıklamaya göre, dernek üyesi mobilya malzemecileri, İstanbul ve İnegölde farklı kentlerden gelen mobilya üreticisi iş adamlarıyla bir araya geldi.
     Marmara Bahar İşadamları Derneği (MABİAD) ile İnegöl Sanayici ve İşadamları Derneğinin (İNSİAD) ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantıda iş adamları ikili görüşme yapma imkanı buldu.
     Görüşmelerin ardından bir değerlendirmede bulunan GESİAD Mobilya Malzemecileri Komite Başkanı Erdal Özdemir, ikili görüşmelerin verimli geçtiğini belirterek, iş adamlarıyla birlikte hem Türkiyede hem de yurt dışında ticari imkanları geliştirmek için çalışmalar yürüttüklerini kaydetti.
     İş dünyasının güç birliği içinde olmasının önemine dikkati çeken Özdemir, yurt dışına yapılan açılımların kurumsallaşma kültürünün oluşturulması ve ortaklık kültürünün geliştirilmesi adına önemli adımlar olduğunu dile getirdi.
     Özdemir, şubat ayında iş adamlarıyla Azerbaycana iki günlük gezi düzenleyeceklerini hatırlatarak, tüm iş adamlarını geziye davet ettiklerini belirtti.
    
     Muhabir: Esma Aygün
     Yayıncı: Mustafa Yıldız
<< Önceki Haber GESİAD üyelerinin iş gezileri Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER