Gençlik ve Spor Bakanı Kılıç Erzurumda

Gençlik ve Spor Bakanı Kılıç Erzurumda -Çeşitli temaslarda bulunmak üzere Erzuruma gelen Kılıç, aralarında dünya şampiyonlarının da bulunduğu sporcular tarafından karşılandı


ERZURUM (A.A) - Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, çeşitli temaslarda bulunmak üzere Erzuruma geldi.
     Bayburttaki gezi ve incelemelerinin ardından Erzuruma gelen Kılıç, Aziziye ilçe girişinde, Vali Sebahattin Öztürk, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, AK Parti İl Başkanı Murat Kılıç, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar ile aralarında dünya şampiyonlarının bulunduğu yaklaşık 100 sporcu tarafından karşılandı.
     Soğuk havaya rağmen kendisini karşılayan yetkili ve sporcularla sohbet eden Bakan Kılıç, kendisine hediye edilen çiçekleri, İngilterenin başkenti Londrada düzenlenen 2012 Paralimpik Oyunlarında okçuluk dalında bronz madalya kazanan engelli milli okçu Doğan Hancı ile Brezilyada düzenlenen Bedensel Engelliler Dünya Bilek Güreşi Şampiyonasında altın madalya kazanan Gökhan Sevene verdi.
     Hediyeyi hediye etmenin sünnet olduğunu ifade eden Kılıç, Zahmet ettiniz, bu karda kışta buraya geldiniz, Allah iyilikler versin. Bu çiçeklerden birini Doğan abimize, diğerini bilek güreşi şampiyonu Gökhan kardeşimize veriyoruz. Kızmadınız değil mi- Hediyeyi hediye etmek sünnettir. Siz bana hediye ettiniz, ben de onlara hediye ettim diye konuştu.
     Sporcularla tanışan Kılıç, Olimpiyatlarda, kalifikasyonun üst klasmanında olimpiyat kupasını kazanan sporcunun şansı tabii ki çok daha yüksektir. İstatistiklere baktım, sonraki kalifikasyonlarda gitme hakkını kazanlananlarda performanslar bir hayli düşüyor. Türkiyede şampiyon oluyorsunuz, dünyada olimpiyatta şampiyon olacaksınız. Burun bırakmayan gerekirse kendinizde dümdüz olsun ama ne olursa olsun neticeyi alalım dedi.
    
     Muhabir: Ayşe Yıldız
     Yayıncı: Tarkan Demir
<< Önceki Haber Gençlik ve Spor Bakanı Kılıç Erzurumda Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER