Gençlerbirliğinde Eskişehirspor maçı hazırlıkları

Gençlerbirliğinde Eskişehirspor maçı hazırlıkları -Sabah antrenmanında gol vuruşu yarışması yapan kırmızı-siyahlılar, akşam idmanında ayak tenisi oynadı -Teknik direktör Çapa: -Umarım bizi üzecek bir sakatlık haberi almayız


ANKARA (A.A) - Gençlerbirliği, Spor Toto Süper Ligin 4. haftasında deplasmanda yapacağı Eskişehirspor maçının hazırlıklarını çift antrenmanla sürdürdü.
     Başkent temsilcisi, Beştepe İlhan Cavcav Tesislerinde teknik direktör Fuat Çapa, yardımcıları Luc Nills ve Kwame Duwe ile kaleci antrenörü Levent Zorluer yönetiminde yaptığı çift idmanla, deplasmanda oynayacağı Eskişehirspor maçının hazırlıklarına devam etti.
     Kırmızı-siyahlı futbolcular, hazırlıkların sabah bölümünde ısınmayla başladıkları ve kontrol-pas organizasyonuyla devam ettikleri idmanı, Gol vuruşu yarışması ile tamamladı. Yarışmayı, kaptan Hurşutun ekibi kazandı.
     Gençlerbirliği futbolcuları, çalışmanın akşam bölümünde ise ısınmanın ardından ayak tenisi oynadı.
     Başkent temsilcisinde, antrenmanlara milli maçlar ve sakatlıklar nedeniyle sadece 15 futbolcu katılırken, tedavilerine devam edilen Azofeifa, Cem Can, Oktay, Mehmet Sedef ve solumun yolları rahatsızlığı yaşayan Tosic ile Türkiye Ümit Milli Futbol Takımı kadrosunda yer alan Tayfur, 20 Yaş Altı Milli Takımda bulunan Ahmet, Artun, Yusuf, İlkay ve Sırbistan Milli Takımına davet edilen Lekic ve Petrovic çalışmalarda yer alamadı.
     Çapanın yardımcılarından Hollandalı Edward Sturingin, Türkiyenin 2014 FIFA Dünya Kupası Grup Elemelerinde yarın akşam TSİ 21.30da Amsterdam Arenada oynanacağı maçı izlemek üzere Hollandada bulunduğu öğrenildi.
    
     -Fuat Çapa-
    
     Teknik direktör Fuat Çapa, AA muhabirine, sakatlıklar ve milli maçlar nedeniyle az sayıda futbolcuyla çalışmalara devam ettiklerini belirterek, Geçen sezonun başında da böyle bir ara yaşamıştık ve doğrusu bize iyi gelmemişti. Umarım aynı talihsizlikleri bu sezonun verilen ilk arada yaşamayız dedi.
     Milli takımlara giden futbolcuların oradan nasıl döndüğünün çok önemli olduğunu vurgulayan Çapa, şunları söyledi:
     Sayımız az olduğu için taktik çalışamıyoruz. Fiziksel yükleme de yapamıyoruz. Olmayan futbolcularla kalanlar arasındaki dengeyi gözetmek zorundayız. Umarım bizi üzecek bir sakatlık haberi almayız ve milli takımlarında başarıyla yer alan futbolcularımızla birlikte tekrar konsantre olarak çalışmalarımıza devam ederiz.
     Kırmızı-siyahlılar, yarın saat 17.30da yapacağı antrenmanla 16 Eylül Pazar günü deplasmanda saat 18.00de başlayacak Eskişehirspor maçı hazırlıklarına devam edecek.
    
     Muhabir: Musa Samur / Buğra Ersavaş
     Yayıncı: Murat Taydaş
<< Önceki Haber Gençlerbirliğinde Eskişehirspor maçı hazırlıkları Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER