Gemlikten kısa kısa

Gemlikten kısa kısa -Meslek Lisesi Koçları projesi Gemlik Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi ve Borçelik AŞ tarafından uygulanacak


BURSA (A.A) - Meslek Lisesi Koçları projesi Gemlik Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi ve Borçelik AŞ tarafından uygulanacak.
     Milli Eğitim Bakanlığı ile Özel Sektör Gönüllüleri Derneği arasında imzalanan protokolle Meslek Lisesi Koçları projesi hayata geçirilecek.
     Projenin mülakatları söz konusu okulda başladı. Proje kapsamında öğrencilerin Borçelik AŞnin desteğiyle sosyal ve kültürel olarak hayata hazırlanması, işletme ortamında verilecek teknik eğitimle iş hayatına uyum sağlaması hedefleniyor.
    
     -CHPliler Taş Mektep filmini izledi-
    
     CHP Gemlik teşkilatı Taş Mektep adlı filmi izledi.
     CHP Gemlik İlçe Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan, söz konusu film sırasında tüm partililerin duygulandığını belirterek, Film, bugün yaşanan süreci mukayese ederken içimizin daha fazla acımasına vesile oluyor. Bir tarafta daha lise çağında vatanında başka bayrak dalgalanmasın diye cepheye koşarak canını feda edenler, diğer tarafta 30 bin insanımızı bebek, çocuk, sivil asker ayırmadan katleden terör örgütüyle masaya oturanlar. Bir yanda 7 düvele karşı namus bildiği vatanını savunanlar, diğer yanda teröre teslim olan hükümet dedi.
    
     -Öğrencilerin projesi başarısı-
    
     Gemlik, 11 Eylül Ortaokulu öğrencilerinin Milli Eğitim Bakanlığı Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğünün, Bu benim eser projesi kapsamında matematik dalında hazırladığı 6 projeden 3ünün İl Çalışma Grubu tarafından onaylandığı bildirildi.
     Okul müdürü Ercan Akbaş, bu başarının okul adına memnuniyet verici olduğunu belirterek, matematik öğretmenleri Yüksel Karataş ve Hayriye Cırtcı Erdal ile projeleri oluşturan öğrencilerden Burcu Ünal, Hafize Aydın, Simge Mutlu, Nisa Tekin, Gamze Akkaya ve Gülcan Çiçeki kutladı.
     Bu tür projelere her zaman destek verdiklerini dile getiren Akbaş, Öğrencilerimize çok yönlü eğitim ve öğretim faaliyetleri veriliyor. Bu tür projelerle öğrencilerimiz öz güven kazanıyor ve geleceğe hazırlanıyor dedi.
    
     Muhabir: Hurşit Topal / Mehmet Bayer
     Yayıncı: Haluk Yüksel
<< Önceki Haber Gemlikten kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER