Gedizden öğrenciler İstanbulda fuarı gezdi

Gedizden öğrenciler İstanbulda fuarı gezdi


KÜTAHYA (A.A) - Gediz Anadolu Ticaret Meslek Lisesinin Bilişim Teknolojileri Bölümü öğrencileri, İstanbulda düzenlenen CeBİT Bilişim Fuarını gezdi.
     Okul Müdürü Bayram Sarı, gazetecilere yaptığı açıklamada, okuldan 25 öğrencinin, CeBİT Bilişim Fuarını gezdiğini bildirdi.
     Öğrencilerin fuarda, Türkiyenin ve dünyanın yenilikçi ve öncü sektörlerinin başında gelen bilişim sektörüyle ilgili onlarca firmanın yenilikçi ürün ve yazılımlarını incelediğini belirten Sarı, şunları kaydetti:
     CeBİT Bilişim Fuarı, öğrencilerin ileriye dönük mesleki hedeflerinin belirlenmesinde yardımcı oldu. 3 boyutlu gösteriler, video gösterimleri ve hologram teknolojilerinin kullanıldığı stant ve ürün tanıtımları, uzay sergisi, tamamen atık ana kartlardan yapılmış araba gibi farklı ve eğlenceli birçok teknolojinin sergilendiği fuarı gezen öğrencilerimiz, burada bilişim sektörünün bugünü ve geleceği hakkında bilgi topladı. Bilişim, Milli Eğitim, Gençlik ve Spor, Bilim, Sanayi ve Teknoloji gibi birçok bakanlığın ve devlet kurumlarının stantlarında ve her yerde kullanılıyor. Öğrencilerimiz, eğitim aldıkları alanla ilgili hedeflerini geliştirme imkanına kolayca erişebiliyor.
     Sarı, okulun Bilişim Teknolojileri öğretmenleri Özcan Karaboğaz ve Halil İbrahim Kocagöz rehberliğinde gerçekleştirilen fuar gezisinin ardından Sultan Ahmed Camisi ve Topkapı Sarayı Müzesinin de gezildiğini belirtti.
    
     Muhabir: Mehmet Altıntaş
     Yayıncı: Sedat Gök
<< Önceki Haber Gedizden öğrenciler İstanbulda fuarı gezdi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER