Gebze Belediye Başkanı Köşker:

Gebze Belediye Başkanı Köşker: -Alt ve üst yapı çalışmalarıyla Gebzede değişim ve gelişime sağlam adımlarla devam ediyoruz


KOCAELİ (A.A) - Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, alt ve üst yapı çalışmalarıyla Gebzede değişim ve gelişime sağlam adımlarla devam ettiklerini söyledi.
     Gebze Muhtarlar Derneği Başkanı Turgut Abdullah Uçar ve yönetim kurulu üyelerinin belediyeyi ziyaretinde konuşan Köşker, ilçenin 3,5 yılda çok hızlı bir değişim yaşadığını, altyapı ve üst yapı çalışmalarının aralıksız devam ettiğini belirtti.
     Gebzenin şantiye haline geldiğini kaydeden Köşker, mahallelerin eksiklerinin giderildiğini ifade etti.
     Muhtarlarla sık sık bir araya geldiklerini anlatan Köşker, şunları söyledi:
     Toplantılarımızda eskisi gibi artık sorunları değil, Gebzeyi ileriye nasıl taşırız, Gebzenin geleceği için neler yapabiliriz gibi konuları konuşmaya başladık. Doğalgaz, kanalizasyon ve su şebekesi yapılan yollarda altyapı çalışmaları sürüyor. Alt ve üst yapı çalışmalarıyla Gebzede değişim ve gelişime sağlam adımlarla devam ediyoruz.
     Uçar ise hizmetlerden memnun olduklarını ifade ederek, Sayın Başkanımıza yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekküre geldik. Hizmetlerden memnunuz, devamını diliyoruz. Yapılan güzel işlerin yanında mahallelerimizdeki lokal bazı sorun ve eksikliklerin giderilmesi için karşılıklı görüş alışverişinde bulunacağız diye konuştu.
    
     Muhabir: İsa Turhan
     Yayıncı: Kemal Kaymak
<< Önceki Haber Gebze Belediye Başkanı Köşker: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER