Gebzede kapalı mezarlık yoluna tepki

Gebzede kapalı mezarlık yoluna tepki -Saadet Partisi ilçe teşkilatı, kapalı olan Gebze Pelitli köyündeki mezarlık yolunun imara açılmamasına tepki gösterdi


KOCAELİ (A.A) - Saadet Partisi Gebze İlçe teşkilatı, kapalı olan Pelitli köyündeki mezarlık yolunun imara açılmamasına tepki gösterdi.
     Konuya ilişkin yazılı açıklama yapan Gebze İlçe Başkanı Nurettin Çelik, Gebze Pelitli Köyündeki mezarlık yolunun 3 ay içinde imara açılmadığı takdirde, Mezarlık Yolunun Kullanıma Açılmasını Sağlama Derneği kuracaklarını söyledi.
     Mezarlık yolunun kapalı olması nedeniyle cenaze sahiplerinin ve cemaatin sıkıntıya düştüğünü, cenaze namazlarını uyarı ile kıldıklarını belirten Çelik, her cenaze namazından sonra imamın Ey cemaat yeni mezarlık yolu kapalı olduğundan, mezarlığa köy içerisindeki eski yoldan gidilecektir şeklinde açıklama yapmasından rahatsız olduklarını dile getirdi.
     Çelik, Gebze belediyesi bu sıkıntıyı 3 ay içerisinde çözmediği taktirde, Saadet Partisi Gebze ilçe Başkanlığı olarak bu sıkıntıyı aşmak için Mezarlık Yolunun Kullanıma Açılmasını Sağlama Derneği kuracağız dedi.
    
     Muhabir: İsa Turhan / Metin Girgin
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber Gebzede kapalı mezarlık yoluna tepki Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER