Gazlıgöl Belediye Başkanı hakkında usulsüzlük davası

Gazlıgöl Belediye Başkanı hakkında usulsüzlük davası -Belediye şirketi bünyesindeki bazı personelin, kamu kuruluşlarına geçişini sağlayarak usülsüz işlem yapmaları nedeniyle haklarında dava açılan Belediye Başkanı Selahattin Keskin,


AFYONKARAHİSAR (A.A) - Gazlıgöl Belediye Başkanı Selahattin Keskin, belediye muhasebe müdürü ve 4 işçi, belediye bünyesindeki bazı personelin kadrolarının kamu kuruluşlarına geçişleri nedeniyle resmi belgede sahtecilik ve nitelikli dolandırıcılık iddiasıyla yargılandıkları davadan beraat etti.
     Afyonkarahisar 2. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen davanın karar duruşmasında, sanık Gazlıgöl Belediye Başkanı Selahattin Keskin, belediye muhasebe müdürü Süleyman Işık ve 4 işçi hazır bulundu.
     Keskin, savunmasında, yanlış bir yorumlamadan dolayı işçilerin kumu kuruluşlarına geçişlerinin yapıldığını ve durumun hemen fark edilerek şirket kadrosuna dönüşlerinin sağlandığını, uygulamada sahtecilik ve dolandırıcılık suçunun işlenmediğini söyledi. Hakkında sürekli olarak aslı olmayan iddiaların ortaya atıldığını dile getiren Keskin, İddiaların hepsinden anlımın akıyla çıktım. Bana karşı olan bazı kişilerin son umudu da bu iddiaydı. Ben her zaman yüce Türk adaletine güvendim, diğerlerinde olduğu gibi bu konuda da en ufak bir endişem yok. Doğru bir tanedir ve er ya da geç ortaya çıkıyor dedi.
     Selahattin Keskinin vekili Avukat Fatih Beder ise müvekkilinin olayla ilgili en ufak bir kastının bulunmadığını belirterek, İsnat olunan suç unsurları müvekkilimiz hakkında oluşmamıştır. Bu nedenle de müvekkilin beraatini talep ediyoruz dedi.
     Muhasebe müdürü Süleyman Işık ve 4 işçi de davayla ilgili savunmalarını yaptı.
     Savunmaların alınmasının ardından ara veren mahkeme heyeti, daha sonra sanıkların beraatine karar verdi.
    
     Muhabir: Burak Aydın / Serdar Yılmaz
     Yayıncı: Murat Taydaş
<< Önceki Haber Gazlıgöl Belediye Başkanı hakkında usulsüzlük davası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER