Gaziler Günü

Gaziler Günü -ETO Başkanı Karacan, mesaj yayımladı


ESKİŞEHİR (A.A) - TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Eskişehir Ticaret Odası (ETO) Başkanı Harun Karacan, 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.
     Karacan, mesajında, ülkenin her karış toprağına gazilerin imza attığını belirterek, Türkiyenin bu günlere ulaşmasının evlatlarının azmi, vatanına olan sevgisi, bağımsızlığa olan inancın eseri olduğunu kaydetti.
     Mehmetçiğin bu uğurda canını bile hiçe saydığını, şehitlik ve gazilik mertebesine ulaştığını ifade eden Karacan, şunları bildirdi:
     Zaferlerimizde, ülkemizin birlik ve beraberliğinde gazilerimizin imzası vardır. Onlar bu milletin istikbalini kendi hayatlarından üstün tutmuş, yaşamlarını bizler için feda etmişlerdir. Bizlere düşen görev, gazilerimizin hayatları pahasına mücadele verdiği ülkemizi daha ileriye taşımak, ekonomiden sosyal yaşama kadar her alanda yükseltmektir. Bu duygu ve düşüncelerle, 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla, Gazi Mustafa Kemal başta olmak üzere, ebediyete intikal eden tüm gazilerimizi saygı ve rahmetle anıyor, hayatta olan gazilerimize şükranlarımızı sunuyorum.
    
     Muhabir: Sinan Balcıkoca
     Yayıncı: Deniz Açık

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER