Gaziantepsporda, Antalyaspor maçı hazırlıkları

Gaziantepsporda, Antalyaspor maçı hazırlıkları -Teknik direktör Bülent Uygun: -İlk deplasman galibiyetini almak istiyoruz


GAZİANTEP (A.A) - Spor Toto Süper Ligde 24. hafta mücadelesinde Medical Park Antalyasporla karşılaşacak Gaziantepspor, hazırlıklarını sürdürdü.
     Teknik direktör Bülent Uygun, Celal Doğan Tesislerinde düzenlediği basın toplantısında, sezonun flaş takımı olarak nitelendirdiği Medical Park Antalyasporla karşılaşacaklarını belirterek, yakaladıkları ivmeyi devam ettirmek istediklerini ifade etti.
     Her maçın birbirinden zor, her rakibin birbirinden güçlü olduğuna işaret eden Uygun, Antalyaspor, gerçekten iyi bir takım. Biz de iyi bir takımız. İlk deplasman galibiyetini almak istiyoruz. Antalyaya galibiyet parolasıyla gideceğiz. Bu amaçla gittiğimiz bir ortamda da inşallah kazanan taraf olur, taraftarımızı mutlu etmeye devam ederiz dedi.
     Futbolculardan Yasin Pehlivan ve Muhammet Demirin sezonu kapattığını hatırlatan Uygun, Serdar Özbayraktar ve Orhan Güllenin 2 haftaya ihtiyacı olduğunu, Ekrem Dağın iyileşmesinin de 5-6 hafta sürebileceğini dile getirdi. Gilles Binyanın da kart cezalısı olduğunu anımsatan Uygun, Bu 6 futbolcuyu Spor Toto Süper Liginde hangi takıma teklif etseniz, hemen alır. Takımın önemli 6 eksiği var ve bunun sıkıntısını yaşıyoruz. Ama diğer futbolcuların özverili çalışmaları beni mutlu ediyor diye konuştu.
     Bir futbolcuyu farklı mevkilerde de oynatmak istediğini anlatan Uygun, Normalde bir mevkide futbolcu kullanmayı düşünmüyoruz. Aynı mevkinin dışında oynayabileceği yerlerde de joker anlamında taktiksel olarak değiştirip alternatif futbolcular çıkarıyoruz. Bursaspor maçında bunu yaptık dedi.
    
     -Cenk Tosundan gol krallığı bekliyorum-
    
     Cenk Tosundan gol krallığı beklediğini dile getiren Uygun, Daha 21 yaşında. Her iki ayağını kullanabilen, çabuk, güçlü, hava hakimiyeti mükemmel, gol vuruşları çok iyi olan genç bir oyuncumuz. Bu yüzden ondan beklentimiz çok fazla, o da çok çalışıyor. Türkiyenin en önemli santrforlarından biri olacak ifadelerini kullandı.
     Toplantının ardından Gaziantepsporun taraftar grubu Gençlik27 ve Yahya Kemal Beyatlı Ortaokulu öğrencileri, Bülent Uyguna çiçek verdi.
     Taraftarlar ve öğrenciler, Gaziantepsporun hafta sonu deplasmanda oynayacağı Medical Park Antalyaspor maçının hazırlıklarını da izledi.
     Bu arada Gaziantepsporun geride kalan 23 haftada, deplasmanda hiç galibiyeti bulunmuyor.
    
     Muhabir: Adem Yılmaz / Veli Gürgah
     Yayıncı: Sevil Çelik
<< Önceki Haber Gaziantepsporda, Antalyaspor maçı hazırlıkları Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER