Gaziantepspora yönelik operasyon

Gaziantepspora yönelik operasyon -Türkiye Süper Lig Profesyonel Futbol Kulüpleri Vakfı Başkanı Ünal: -Kulüpler Birliğinin birlik ve beraberliğini sergilemeye, aileye, camiaya destek olmaya geldik


GAZİANTEP (A.A) - Gaziantepspora yönelik soruşturma kapsamında aralarında Kulüp Başkanı İbrahim Kızılın da yargılandığı duruşmayı izleyen, Türkiye Süper Lig Profesyonel Futbol Kulüpleri Vakfı Başkanı Halil Ünal, Kulüpler Birliğinin birlik ve beraberliğini sergilemeye, aileye, camiaya destek olmaya geldik dedi.
     Gaziantep 2. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen davanın ilk duruşmasını bir süre takip eden Ünal, adliye binasından çıkarken gazetecilere açıklama yaptı.
     Ünal, Türkiye Süper Lig Kulüpler Birliği Vakfı olarak, 18 süper lig takımından birer temsilci arkadaşımız, Gaziantepsporun değerli Başkanı Kızıl, yöneticileri ve kulüp çalışanlarına moral desteği, geçmiş olsun... Ve Kulüpler Birliğinin birlik ve beraberliğini sergilemeye, aileye, camiaya destek olmaya geldik dedi.
     Gaziantepspor Kulübü Başkanı Kızıla, yöneticilerine, kulüp çalışanlarına, Gaziantepspor camiasına ve taraftarlarına geçmiş olsun dileklerini ileten Ünal, Arkadaşlarımız inşallah en kısa sürede özgürlüğüne kavuşur. Varsa suçları dışarıdan yargılanabilirler. Yüce yargı, yüce mahkeme, yüce adalet yerini bulacaktır. Tekrar tekrar geçmiş olsun dileğinde bulunuyoruz şeklinde konuştu.
     Kulüpler Birliği adına geldiklerini tekrarlayan Ünal, Aramızda görev dağılımı yaptık. Yeni yapmış olduğumuz Kulüpler Birliği seçiminden sonra bu birlik ve beraberliği sergiliyoruz. Dolayısıyla bugün de duruşma olması hasebiyle Gaziantep ziyaretini gerçekleştirmiş bulunuyoruz diye konuştu.
    
     Muhabir: Orhan Çiçek / Zeynep Yücetaş
     Yayıncı: İsmail Fidan
<< Önceki Haber Gaziantepspora yönelik operasyon Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER