Gaziantep Yıldız Erkekler Basketbol Ligi

Gaziantep Yıldız Erkekler Basketbol Ligi -Şehitkamil Belediyespor Basketbol Takımı, Büyükşehir Belediyespor (B) Basketbol Takımını 86-40 yendi


GAZİANTEP (A.A) - Gaziantep Yıldız Erkekler Basketbol Liginde mücadele eden Şehitkamil Belediyespor Yıldız Erkekler Basketbol Takımı, Büyükşehir Belediyespor (B) Basketbol Takımını 86-40lık skorla geçerek Play Offa yükseldi.
     Şehitkamil Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, maçın ilk periyotunda pota altından bulduğu sayılarla rakibine üstünlük sağlayan yeşil-siyahlılar mücadelenin ikinci ve üçüncü periyotunda Hasan Narlı ve Cihan Atakanın attığı sayılarla üstünlüğünü korudu. Maçın final periyotuna 61-31lik skorla önde giren ve maçın son dakikalarına kadar bu farkı koruyan Şehitkamil takımı maçı 80-40 üstün tamamladı.
     Açıklamada görüşlerine yer verilen antrenör Bülent Erdoğan, Yıldız ve Genç Erkekler liglerini zirvede tamamlayarak sevenlerine çifte mutluluk yaşatmak istediklerini belirtti. Erdoğan şunları kaydetti:
     2012-2013 sezonunda liglere, geçen yıl yakaladığımız başarıları sonuçları bir üst basamağa taşımak parolasıyla start verdik. Şu anda altyapılarda mücadele ettiğimiz dört kategoride de takımlarımız Play Offlara emin adımlarla ilerlemeye devam ediyor. Bu sezon da il içerisinde şampiyonluk iplerini göğüsleyerek ilimizi Türkiye Basketbol Federasyonunun yurt içi faaliyet programında yer alan bölge ve Anadolu şampiyonalarında başarıyla temsil etmek istiyoruz. Umarım ekip olarak bunları başarırız.
    
     Muhabir: Yusuf Atlıhan
     Yayıncı: Sevil Çelik
<< Önceki Haber Gaziantep Yıldız Erkekler Basketbol Ligi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER