Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Basketbol Takımı sponsorunu

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Basketbol Takımı sponsorunu buldu -Belediyespor Onursal Başkanı Güzelbey: -Bu sene için ana sponsorumuz Royal Halı oldu


GAZİANTEP (A.A) - Beko Basketbol 1. Ligine yükselen Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Basketbol Takımının ana sponsoru Royal Halı oldu.
     Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Onursal Başkanı Asım Güzelbey, düzenlediği basın toplantısında yaptığı konuşmada, Basketbol Takımının 2012-2013 sezonunda Royal Halı adıyla mücadele edeceğini söyledi.
     Yeni sezona Gaziantep Royal, GBB Royal ya da Royal Gaziantep isimleriyle başlamayı düşündüklerini ifade eden Güzelbey, yönetim kurulunun yapacağı toplantının ardından takımın isminin kamuoyuna açıklanacağını belirtti.
     Güzelbey, Bu sene için ana sponsorumuz Royal Halı oldu. Basketbol yönetimini biraz güçlendirmek istiyoruz. Bunun içinde Royal Halı yönetimini toplantıya davet ettik. Onların da desteğiyle güçlü bir yönetim çıkaracağız. Basketbol takımımız 2012-2013 sezonunda Royal Halı adıyla mücadele edecek dedi.
     Basketbol Şube başkanlığını yürüten Güven Güzelbeyin yeni sezonda takımın başında olmayacağını bildiren Güzelbey, Takımı 1. Lige çıkarmayı hedefleyen Güven Güzelbey, bu hedefine ulaştı ve başkanlığı bir başka isme vermeye karar verdi. Bundan sonraki basketbol şube başkanımızı yönetim kurulumuz belirleyecek diye konuştu.
     Basketbol Şube Başkanı Güven Güzelbey de ekibiyle birlikte üzerlerine düşen görevi yerine getirdiklerini ifade ederek, Gaziantep halkının takımlarına sahip çıkmasını istedi.
     Royal Halı Yönetim Kurulu Başkanı Taner Nakıboğlu ise sporun bütün alanlarında takımlara destek vermeye devam edeceklerini ifade etti.
     Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Encümen Salonunda gerçekleştirilen toplantının ardından Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Basketbol Takımı yönetimi ve Royal Halı yöneticileri hatıra fotoğrafı çektirdi.
    
     Muhabir: Adem Yılmaz/Mehmet Öztaş
     Yayıncı: İsmail Fidan
<< Önceki Haber Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Basketbol Takımı sponsorunu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER