Gaziantepten kısa kısa

Gaziantepten kısa kısa -Suriyeliler için Her evden bir halı kampanyası


GAZİANTEP (A.A) - Sunguroğlu Lisesi öğrencileri ve Sunder Mezunlar Derneği işbirliği ile Suriyeli sığınmacılar için Her evden bir halı kampanyası başlatıldı.
     Sunguroğlu Lisesinden yapılan açıklamaya göre, öğrenciler ve Sunder Mezunlar Derneği üyelerinin gayretleri ile toplanan halılar, Kimse Yok mu Derneği öncülüğünde, öğrenciler tarafından Kilisteki ihtiyaç sahibi Suriyelilere dağıtıldı.
     Açıklamada görüşlerine yer verilen Okul Müdürü Ahmet Özçelik, millet olarak mağdurların yanında olduklarını belirterek, Suriyeliler kardeşlerimiz olmasının yanında komşularımızdır. Daha önce değişik yardımlarımızın yanında bu defa da halı yardımında bulunduk. Bundan sonrada bu tür hizmetlerimiz devam edecektir. Yardımda bulunan velilerimize Sunder Mezunları Derneği yetkililerine ve faaliyete katılan öğrencilerimize teşekkür ediyorum ifadelerini kullandı.
    
     -Şehitkamil Belediyespor fark attı
    
     Bölgesel Amatör Ligi (BAL) 4.Grupta mücadele eden Şehitkamil Belediyespor, kendi sahaSINDA Elazığ Yurtbaşı Belediyesporu 8-1 mağlup etti.
     Şehitkamil Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Şehitkamil Belediyesporun gollerini Ramazan Gözübüyük, Hasan Bal, Hüseyin Uğur Arı ve Ümit Asi kaydetti.
     Açıklamada görüşlerine yer verilen Kulüp Başkanı Musa Yıldız takımlarının her geçen gün daha kolektif bir futbol oynadığını ve ilk yarının son haftalarından itibaren çıkışlarının sürüdüğünü belirtti.
    
     Muhabir: Yusuf Atlıhan
     Yayıncı: Ahmet Caner Baysal
<< Önceki Haber Gaziantepten kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER