Gaziantepten kısa kısa

Gaziantepten kısa kısa -Şehitkamil Belediye Başkanı Fadıloğlunun ziyareti


GAZİANTEP (A.A) - Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği görevine atanan Ömer Özcanı ziyaret etti.
     Belediye basın bürosundan yapılan açıklamaya göre, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Özcan, Belediye Başkanı Fadıloğluna teşekkür etti.
     Gaziantepli olarak memleketine hizmet etmekten memnun olacağını belirten Özcan, Daha önceleri farklı birimlerde görev yaptım. İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği görevine atandım. Amacımız şehrimize ve ülkemize katkı sunabilmek. Sizlerle de birlikte işbirliği yaparak gücümüzü daha da arttırabiliriz dedi.
     Özcana yeni görevinde başarılar dileyen Fadıloğlu ise Ortak akılla hareket ettiğimiz şehrimizde tüm sivil toplum kuruluşları ve kurumlar uyum içinde çalışıyor. Hepimizin amacı memleketimizin sorunlarını çözmek. İnşallah bundan önce olduğu gibi bundan sonra da sizinle birlikte ortak çalışmalarda bulunarak milletimize en iyi şekilde hizmet edeceğiz. Yeni görevinizin hayırlı uğurlu olmasını diliyorum değerlendirmesinde bulundu.
    
     -Şehitkamil Belediyespor, Şahinbey Gençlik ve Spor maçı
    
     Türkiye Basketbol Federasyonu Gaziantep Genç Erkekler Basketbol Liginde mücadele eden Şehitkamil Belediyespor Kulübü Genç Erkekler Basketbol Takımı, Şahinbey Gençlik ve Spor Kulübünü 82-57 mağlup etti.
     Yapılan açıklamaya göre, Şehitkamil takımı, ilk yarıyı 45-26 skorla önde kapattı. Final periyotuna 30 sayılık farkla önde giren Şehitkamil takımı, karşılaşmadan 82-57lik skorla galip ayrıldı.
     Müsabaka sonrasında değerlendirmede bulan Şehitkamil Belediyespor Kulübü İdari Menajeri Metin Alati, ligi zirvede tamamlayıp Anadolu Şampiyonasına kaldıkları yerden devam etmek istediklerini belirtti.
     Kulüp Başkanı Musa Yıldız ise başarılarının tesadüf olmadığını ifade ederek emeği geçen herkese teşekkür etti.
    
     Muhabir: Yusuf Atlıhan
     Yayıncı: Mehmet Güldaş
<< Önceki Haber Gaziantepten kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER