Gaziantepten kısa kısa

Gaziantepten kısa kısa -Hem İngilizce öğrendiler, hem kendilerini geliştirdiler


GAZİANTEP (A.A) - Zirve Üniversitesi, Batman, Bitlis ve Mardinden gelen 400 lise öğrencisine, İngilizce Yaz Eğitim Kampının yanı sıra çeşitli spor turnuvaları düzenledi. Öğrenciler, kamp süresince hem İngilizce öğrendi, hem de kendilerini geliştirdiler.
     Zirve Üniversitesinden yapılan yazılı açıklamada, Batman, Bitlis, Mardin gelen 400 lise öğrencisine çeşitli branşlarda spor aktiviteleri düzenlendi. Futbol, basketbol, voleybol, masa tenisi, kort tenisi gibi spor faaliyetlerine katılan öğrencilerden başarılı olan takımlara ödül verildi.
     Futbol ve voleybol turnuvasına 13 takım katılırken, basketbol turnuvasına 6 takım katıldı. Zirve Üniversitesi Sağlık, Kültür ve Spor Şubesi tarafından organize edilen turnuvada öğrenciler boş zamanlarını değerlendirme fırsatını yakaladılar.
     Futbol Turnuvasının birincisi Derik Gençlik Spor oldu ve ödülünü Hukuk Fakültesi akademisyenlerinden Doç. Dr. Recep Gülşen verdi. Basketbolun birincisi A.Ö.L. Spor olurken ödüllerini Hukuk Fakültesinden Yrd. Doç. Dr. Fevzi Topsoydan aldılar. Voleybol turnuvası birincisi Zirvenin Genç Ufukları ödülünü Hukuk Fakültesinden Yrd. Doç. Dr. Aydın İpekin elinden aldı.
     40 gün süren İngilizce Yaz Kampında, İngilizce eğitimin yanı sıra öğrenciler üniversitenin spor tesislerinde birçok spor aktivitelerine katıldı diye konuşan Sağlık, Kültür ve Spor Müdürü Hüseyin Ertaş, öğrencilerin en çok tenis kortlarına ilgi gösterdiğini belirtti.
     Ertaş, böyle bir sosyal sorumluluk projesinde yer aldıkları için mutlu olduklarını ifade etti.
    
     -Başkan Fadıloğlunden yemek kitabı
    
     Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, sosyal medya takipçilerine Gaziantep ev yemekleri kitabını hediye etti.
     Şehitkamil Belediyesinden yapılan açıklamada, sosyal medya imkanlarını sonuna kadar kullanan, mail ve twitter adreslerinden vatandaşların sorularına cevap veren Başkan Fadıloğlunun, takipçilerine Gelenekten Geleceğe Gaziantep Ev Yemekleri Kitabını hediye ettiği bildirildi.
     Açıklamada, 420 mutfak ustası ve ev hanımı tarafından tarifi yapılan ve içerisinde 420 ev yemeği tarifi bulunan kitabın 50 takipçiye yemek kitabı verildiği, il dışında bulunanlara da kitaplarının kargo ile gönderildiği ifade edildi.
     Başkan Fadıloğluna mail atarak ev yemekleri kitabını almaya hak kazanan vatandaşlar, şunları kaydetti:
     Başkanımızı sosyal medyadan sürekli takip ediyoruz. Kendisine iletmek istediğimiz soruları buradan iletiyoruz ve kısa süre içerisinde de yanıt alıyoruz. Bu bizim için çok önemli bir şey. Başkanımızın hesabından takipçilerine ev yemekleri kitabı hediye edileceğini duymuştuk. Verilen saatte mail geçtik ve bu kitabı almaya hak kazandık. Bu kitap Gaziantepin yemek kültürünü tam anlamıyla tanıtan bir kitap. Bu kitaba sahip olmamızda vesile olan Başkanımız Rıdvan Fadıloğluna çok teşekkür ediyoruz.
     Açıklamada, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlunu twitter hesabından takip etmek isteyen vatandaşların twitter.com/rfadilogluadresi aracılığıyla takip edebilecekleri ifade edildi.
    
     Muhabir: Hasan Özkal
     Yayıncı: Mehmet Öztaş
<< Önceki Haber Gaziantepten kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER